Αρχική Στήλες Απόψεις Η κατάσταση είναι διφορούμενη και ομιχλώδης

Η κατάσταση είναι διφορούμενη και ομιχλώδης

1
DSCN9625
Dodekanisos

Καλημέρα σας αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι του news12. Τελευταία διαπιστώνουμε ένα γενικό προβληματισμό γύρω από το ποδόσφαιρο μας και τις προοπτικές εξέλιξης του. Αλήθεια, τι εννοεί ο κάθε ένας εξέλιξη, πως την αναλύει και με ποια στρατηγική θέλει να δει όντως το ποδόσφαιρο μας να αποκτά υπόσταση; Επιθυμία μας είναι να ανοίξουμε ένα διάλογο μαζί σας με μοναδικό στόχο την εξέλιξη του ποδοσφαίρου μας και πως την σκέφτεται ο καθένας μας. Είτε είναι ποδοσφαιριστής, είτε παράγοντας, είτε προπονητής, είτε φίλαθλος.
Βέβαια, το βασικό στοιχείο ενός διαλόγου είναι να υπάρχουν μέχρι ενός βαθμού, τουλάχιστο, υποφερτά επιχειρήματα και παράλληλα να μπορούν να εφαρμοστούν ορισμένες ιδέες και σκέψεις , όχι στα λόγια αλλά στην πράξη. Σε αυτό τον διάλογο πρέπει να υπολογίσουμε όλοι μαζί το αναμφισβήτητο γεγονός της οικονομικής ανεπάρκειας και τις δυσκολίες που υπάρχουν. Ίσως όμως για λίγους η πολλούς που αναμειγνύονται με το χώρο του ποδοσφαίρου, να μην υπάρχει κρίση και να τα βλέπουν όλα ρόδινα! Αν κρίνουμε βέβαια από την μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού αλλά και του Ιανουαρίου, θα λέγαμε, πως η κατάσταση είναι διφορούμενη και ομιχλώδης!
Θα επιθυμούσαμε βέβαια ο διάλογος στο θέμα «Εξέλιξη του ποδοσφαίρου», να κινηθεί σε ειλικρινή επίπεδα για να εξαχθούν και τα ανάλογα συμπεράσματα. Περιμένουμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας. Ας τολμήσουμε! «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

Ηλίας Λοίζος
επικοινωνία: info@news12.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
fair play
fair play
7 years ago

Σε πρώτη φάση Ηλία ας βρούμε γήπεδα και ας αυξήσουμε τις ώρες προπόνησης των παιδιών! Το ταλέντο θέλει δουλειά ! Οι υποδομές στη Ρόδο είναι αστείες! Γήπεδα καρμανιόλες με άθλιο φωτισμό και ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο για προπόνηση!Μετά μπορούμε να μιλήσουμε και για επίπεδο προπονητών, παραγόντων, νοοτροπίες,γονείς κλπ Αλλά όλα ξεκινούν απο τις εγκαταστάσεις… Μέχρι να τις αποκτήσουμε κάθε άλλη συζήτηση είναι περιττή!