Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Η Καλαμάτα “καθάρισε” στην επανάληψη

Η Καλαμάτα “καθάρισε” στην επανάληψη

0
Dodekanisos

Αν και στο πρώτο ημίχρονο πάλεψε και έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, ο Ιάλυσος δεν μπόρεσε και στην επανάληψη να έχει τον ίδιο ρυθμό και έτσι ηττήθηκε στην Καλαμάτα από την ομώνυμη τοπική ομάδα με 2 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Οι “ερυθροκίτρινοι” στο πρώτο μισό του αγώνα έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους και δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Φράγκο με αποκορύφωμα ένα σουτ στο 18′ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Αλλά και στο 25′ ο Φράγκος έχασε νέα σημαντική ευκαιρία όπως επίσης στο 30′ και στο 35′ οι Μαρτσάκης και Αυγενικού αντίστοιχα! Και αφού οι παίκτες του Ιάλυσου δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, στην επανάληψη ανέλαβε δράση η Καλαμάτα και νωρίς νωρίς άνοιξε το σκορ. Ήταν το 47′ όταν μετά από κόρνερ του Στεγίδη, ο Μάκος με προβολή έκανε το 1 – 0. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο 73′ ο Κουϊρικίδης μετά από γύρισμα του Στεργίδη διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε Κουκουλάς (Λέσβου) με “βοηθούς” τους Δ. Βεργέτη (Αρκαδίας) και Χ. Ψυλλό (Λέσβου).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πάντος, Τσουβαλτζίδης, Γαλούπης, Ιντζίδης, Μάκος, Ζαχαρόπουλος, Μπάμπης, Στεργίδης, Κουιρουκίδης (74′ Rakic), Vukmirovic (82′ Καζβιρόπουλος), Αλεξόπουλος (56′ Οσμάνατζιτς)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Πατινιώτης, Ρεκλείτης (80′ Παπαδόπουλος), Χατζηδίμπας, Αυγενικού, Νατσιόπουλος (63΄ Κούγιος), Μαρτσάκης, Χειμωνέττος, Φράγκος (56′ λ.τρ Μπαρέτας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments