Αρχική Αθλητικά νέα Η ιστορική, κοινή φωτογραφία του Αντετοκούνμπο με τον Νίκο Γκάλη

Η ιστορική, κοινή φωτογραφία του Αντετοκούνμπο με τον Νίκο Γκάλη [pic]

0
Dodekanisos

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συναντήθηκε με τον Νίκο Γκάλη και η από κοινού φωτογραφία τους, προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στα social media. 

Πρόκειται για μία ιστορική φωτογραφία από όλες τις απόψεις. Αυτό γιατί συναντήθηκε ο εν ενεργεία Έλληνας πρωταθλητής του NBA, με τον άνθρωπο που «έφερε» το μπάσκετ στην Ελλάδα. Ήταν αναμενόμενο το γεγονός πως η φωτογραφία τους μαζί, θα «τάραζε» τον χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Ειδικότερα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρώτα ανάρτησε την φωτογραφία στο Instagram. Έχουν περάσει εννιά ώρες και η δημοσίευση έχει συγκεντρώσει μισό εκατομμύριο θετικές αντιδράσεις και πάνω από 1.000 σχόλια! 

«Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι διάλεξαν το μπάσκετ στην Ελλάδα. Είδα τη φωτιά στα μάτια του. Τι βραδιά…» έγραψε στο μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ταυτόχρονα, αξίζει να σημειωθεί πως σε δεύτερη φωτογραφία στην ίδια ανάρτηση, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο φωτογραφήθηκαν παρέα με τον Νίκο Γκάλη και τον Θοδωρή Παπαλουκά, αγκαλιά με το τρόπαιο του NBA.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα το αντίστοιχη δημοσίευση στο twitter και στο facebook, έχει ξεπεράσει τα 15.000 like. Τρέλα. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments