Αρχική Αθλητικά νέα Η Ισπανική «MARCA» μετέτρεψε τον Παρθενώνα σε τέρμα!

Η Ισπανική «MARCA» μετέτρεψε τον Παρθενώνα σε τέρμα!

0
MARCA.COM
Dodekanisos

Η Ισπανική εφημερίδα «MARCA», με αφορμή την αναμέτρηση της Εθνικής Ισπανίας κόντρα στην Εθνική Ελλάδας μετέτρεψε τον Παρθενώνα σε τέρμα ποδοσφαίρου.

Η Εθνική Ελλάδας φιλοξενεί το βράδυ της Πέμπτης (11/11, 21:45, Open TV & Cosmote 1HD) την Εθνική Ισπανίας στο «ΟΑΚΑ», στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του δεύτερου προκριματικού γύρου για το Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου που θα λάβει χώρα στο Κατάρ τον χειμώνα του 2022.

Η Εθνική Ελλάδας αναζητά… ένα μεγάλο θαύμα για να τερματίσει στην δεύτερη θέση. Χρειάζεται να κερδίσει απόψε την Εθνική Ισπανίας και φυσικά να επιβληθεί και της Εθνικής Κοσόβου στο φινάλε. Παράλληλα χρειάζεται να νικήσουν οι (αδιάφοροι) Σουηδοί τους Ισπανούς. Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, όχι μόνο είναι τραβηγμένο, αλλά μοιάζει και με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Όλα κρίθηκαν δυστυχώς στη Σόλνα, εκεί όπου η Ελλάδα άξιζε (βάση εικόνας) την νίκη και τελικά δεν πήρε ούτε βαθμό. 

Με αφορμή, λοιπόν, την αναμέτρηση των δύο ομάδων, η Ισπανική εφημερίδα «MARCA» προχώρησε σε μία ευρηματική έμπνευση δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο εξώφυλλο. Συγκεκριμένα, το σημερινό της πρωτοσέλιδο κοσμεί ο Παρθενώνας, τον οποίο όμως, επέλεξε να μετατρέψει σε τέρμα ποδοσφαίρου. Ενώ ο τίτλος της εφημερίδας γράφει: «Το μεγάλο παιχνίδι», ένα γεγονός που δείχνει πόσο σοβαρά έχουν πάρει οι Ισπανοί την αναμέτρηση κόντρα στο Εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημά μας. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments