Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Η «HELLENIC COACHES» χρυσός χορηγός του Δαγόρα

Η «HELLENIC COACHES» χρυσός χορηγός του Δαγόρα

0
Dodekanisos

Η «HELLENIC COACHES» θα είναι «Χρυσός Χορηγός» της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας, στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής για την περίοδο 2020-2021!
Αναγνωρίζοντας τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον «Γηραιό» και την επιστροφή
του στις Eθνικές Kατηγορίες του μπάσκετ, η εταιρία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Α.Ε.» αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση, θέλοντας να ενισχύσει τον ιστορικό Γυμναστικό Σύλλογο και παράλληλα την τοπική κοινωνία της Ρόδου, αφού τουριστικά δραστηριοποιείται και στο νησί μας.

Ο νέος «Χρυσός Χορηγός» θα καλύψει όλες τις εκτός Ρόδου μετακινήσεις των αποστολών. Το λογότυπο της εταιρίας θα κοσμεί την φανέλα της ομάδας
του Γ.Σ. Διαγόρας στο μπροστινό της μέρος.

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας θέλει εδώ να ευχαριστήσει τον κ. Χρήστο Παπαδημητρίου, αυτόν που μεσολάβησε, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία!
Ο ίδιος απέδειξε για μια ακόμη φορά, πόσο σέβεται και αγαπά το Διαγόρα.
Η ενέργεια του χαροποίησε και συγκίνησε τους «κυανέρυθρους» παράγοντες.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «HELLENIC COACHES Α.Ε.»
-Η εταιρία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Α.Ε.» ιδρύθηκε το 2011 ως αποτέλεσμα της ένωσης δυνάμεων δύο εκ των μεγαλύτερων εταιριών στο χώρο των τουριστικών μεταφορών και λεωφορείων, της «PΑΝΟLYMPIA» και της «PAPADAKIS BROS SA», με έδρα
την Αθήνα και δραστηριότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το έργο της εταιρίας είναι, η μεταφορά επιβατών από και προς κάθε πιθανό προορισμό, είτε μικρής κλίμακας (private transport), είτε μαζικές μεταφορές μεγάλης κλίμακας με δυνατότητα ταυτόχρονης κίνησης περίπου 10.000 επιβατών.
Ο στόλος οχημάτων της εταιρίας ανέρχεται στα 200 λεωφορεία διαφορετικών κατηγοριών. Από Minibus και Midibus ως Τριαξονικά και διώροφα, με σκοπό
την κάλυψη των διαφορετικών αναγκών της εκάστοτε μεταφοράς.
Πέντε κεντρικά γραφεία κίνησης στην Αθήνα, Ελευσίνα, Ρόδο, Κω και Σάμο, αναλαμβάνουν την παραλαβή του έργου, τον σχεδιασμό και την εκτέλεση έως και 1000 δρομολογίων ημερησίως με τεχνολογικά καινοτόμες εφαρμογές.
Πέντε ιδιόχρηστα επανδρωμένα αμαξοστάσια φυλάσσουν, συντηρούν, επισκευάζουν και εφοδιάζουν τον εταιρικό στόλο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments