Αρχική Videos “Η Γερμανία πολεμάει την Ρωσία με τα …χέρια της Ουκρανίας!”

“Η Γερμανία πολεμάει την Ρωσία με τα …χέρια της Ουκρανίας!”

0

Την άποψη ότι η Γερμανία χρησιμοποιεί την Ουκρανία προκειμένου να επιφέρει μια στρατηγική ήττα στη Ρωσία και την ίδια ώρα κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει την άμεση σύγκρουση, ισχυρίστηκε με δηλώσεις που έκανε ο Ρώσος πρεσβευτής στο Βερολίνο Σεργκέι Νετσάεφ. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εφημερίδα Izvestia, ο Νετσάεφ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, η Γερμανία να παράσχει μαχητικά αεροσκάφη στο Κίεβο, παρά το γεγονός ότι ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς είπε επανειλημμένα τους τελευταίους μήνες ότι δεν υπάρχουν σχέδια για κάτι τέτοιο.

«Το φάσμα των γερμανικών όπλων που παρέχονται στην Ουκρανία διευρύνεται συνεχώς. Το Βερολίνο προχώρησε στην άντληση του καθεστώτος του Κιέβου με σύγχρονα θανατηφόρα οπλικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων βαρέων αρμάτων μάχης, οβίδων, πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων και πυροβόλων αεράμυνας», είπε ο Νετσάεφ .

«Η γερμανική κυβέρνηση έχει εδώ και καιρό ξεπεράσει όλες τις πιθανές κόκκινες γραμμές στην προσπάθειά της να επιφέρει μια στρατηγική ήττα στη Ρωσία. Άρα, δεν έχουμε ιδιαίτερες αυταπάτες», πρόσθεσε ο διπλωμάτης. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Nechaev, το Βερολίνο δεν θα φτάσει στο σημείο να στείλει δικά του στρατεύματα για να πολεμήσουν τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης.

«Μια τέτοια κίνηση θα ισοδυναμούσε με την άμεση εμπλοκή της Γερμανίας σε ένοπλη σύγκρουση με τη Ρωσία, την οποία το Βερολίνο, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, προσπαθεί να αποφύγει με κάθε δυνατό τρόπο. Και είναι απίθανο οι Γερμανοί ψηφοφόροι να εγκρίνουν τέτοια σχέδια. Είναι πιο εύκολο να πολεμάς με τα χέρια κάποιου άλλου», είπε ο Νετσάεφ.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments