Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔ

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔ

0
gs_epsd
Dodekanisos
Τα θέματα που θα συζητηθούν στην Γενική Συνέλευση της 24ης Ιουνίου ανακοίνωσε η ΕΠΣΔ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Συγκαλούμε Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων – Μελών της Ε.Π.Σ.Δ. η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24/6/2011 και ώρα 20:00 σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Πλάζα.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.- Ανάγνωση και Επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων για την διαπίστωση απαρτίας.
2.- Εκλογή τριών /3/ γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Γ.Σ. σύμφωνα με το καταστατικό άρθρο 28 παρ.1 και 2 της Γ.Σ. όπου προεδρεύει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Δ..
3.- Έγκριση πεπραγμένων του Δ.Σ.
4.- Ανάγνωση και Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού – Έκθεση εξελεγκτικής Επιτροπής για το Οικονομικό έτος 2010 (1/1/2010 έως 31/12/2010).
5.- Ανάγνωση και Έγκριση προϋπολογισμού του επομένου έτους.
6.- Υποβολή προς επικύρωση των εγκριθέντων από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Δ. προτάσεων των σωματείων μελών μας.
Εάν δεν υπάρξει απαρτία η Γενική Συνέλευση , χωρίς άλλη πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ωρα 21.00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.
Κάθε Σωματείο εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση από ένα Τακτικό και ένα αναπληρωματικό αντιπρόσωπο. Οι αντιπρόσωποι με τους αναπληρωτές τους, ορίζονται με απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου. Κάθε αντιπρόσωπος μπορεί να εκπροσωπήσει μόνο ένα Σωματείο. Κάθε Σωματείο διαθέτει μία ψήφο.
Τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων για την νομιμοποίηση τους πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της Ένωσης το αργότερο μέχρι την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 και ώρα 12.00.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Σωματεία τα οποία συμμετείχαν στα πρωταθλήματα περιόδου 2010 – 2011 και είχαν συμμετοχή σε επίσημους αγώνες με είκοσι (20) τουλάχιστον ποδοσφαιριστές».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments