Αρχική Αθλητικά νέα Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού

Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού

0
Πηγή: dailysabah.com
Dodekanisos

Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε πως στις τάξεις του συλλόγου βρέθηκαν δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού. Μόλις τέσσερις ημέρες μετά την αναβολή του φιλικού κόντρα στον Ολυμπιακό στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Συγκεκριμένα ο Τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε πως δύο ποδοσφαιριστές του βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Μόλις 96 ώρες μετά το «μπλόκο» που είχε επιβάλει ο Νίκος Χαρδαλιάς στην Γαλατασαράι. Κατά πως φαίνεται η επιμονή των Ελληνικών Αρχών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» να μην δεχτούν τα τεστ και να υποβάλουν την Τουρκική αποστολή σε νέα (τα οποία αρνήθηκαν) δικαιώθηκε απόλυτα. Καθότι η Γαλατά εμφάνισε δύο θετικά κρούσματα. Σύμφωνα με την ενημέρωση έχει ενεργοποιηθεί το πρωτόκολλο και αυτοί οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε καραντίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γαλατασαράι:

«Οι δοκιμές Covid-19 PCR που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή (16/07) στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Γαλατασαράι, το τεχνικό τιμ, τους υπαλλήλους μας και το διοικητικό προσωπικό έχουν ολοκληρωθεί. Τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν ότι δύο από τους παίκτες μας είναι θετικοί. Ήδη έχει εφαρμοστεί το υγειονομικό πρωτόκολλο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της «τσιμ μπομ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments