Αρχική Επικαιρότητα Η Φλόριντα δεν συνιστά πλέον εμβολιασμούς στους άνδρες 18 έως 39 ετών!

Η Φλόριντα δεν συνιστά πλέον εμβολιασμούς στους άνδρες 18 έως 39 ετών!

0
Dodekanisos

«Η Φλόριντα δεν θα κρύψει την αλήθεια», τόνισε σε ανάρτηση του στο twitter ο γραμματέας υγείας της Φλόριντα, καθηγητής Joseph A. Ladapo, ενημερώνοντας τον κόσμο για μια «απόφαση ορόσημο», όπως την χαρακτήρισε. Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:
«Σήμερα δημοσιεύσαμε μια ανάλυση των εμβολίων mRNA του COVID-19 που πρέπει να γνωρίζει το κοινό. Αυτή η ανάλυση δείχνει αυξημένο κίνδυνο θανάτων που σχετίζονται με
την καρδιά σε άνδρες ηλικίας 18 έως 39 ετών. Η Φλόριντα δεν θα κρύψει την αλήθεια».

Σε επίσημο μάλιστα δελτίο τύπου που εξέδωσε η πολιτεία, υπάρχει σύσταση στους άνδρες αυτών των ηλικιών να μην εμβολιάζονται με mRNA εμβόλια κατά του κορωνοϊού. Επί λέξει μάλιστα το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής: «Ο Γενικός Χειρουργός της Πολιτείας συνιστά πλέον να μην εμβολιάζονται οι άνδρες ηλικίας 18 έως 39 ετών με το εμβόλιο mRNA του κορωνοϊού».

Η απόφαση για τις τροποποιημένες κατευθυντήριες γραμμές προέκυψε από τα αποτελέσματα μιας ανάλυσης περιστατικών που «εξέτασε τον κίνδυνο θανάτου μετά από εμβολιασμό με mRNA COVID-19». Σχετικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ανάλυση αποκάλυψε μια αύξηση 84% στη σχετική συχνότητα (συχνότητα συμβάντων) θανάτων που σχετίζονται με την καρδιά σε άνδρες ηλικίας 18 έως 39 ετών εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό με mRNA».

Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες των ερευνών παναφέρονται στην ανάλυση:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments