Αρχική Videos Η φάση που «φωνάζει» ο Ευκλής (video)

Η φάση που «φωνάζει» ο Ευκλής (video)

17
efklis lardos2
Dodekanisos

Δείτε σε video την φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο Ευκλής Σορωνής στο ντέρμπ κορυφής με τον Ηρακλή Λάρδου. Η φάση ανήκει στο xxsports.gr και εμείς απλά την αναπαράγουμε προς ενημέρωση των φιλάθλων και λόγω του ότι έχει δημιουργηθεί πολύ μεγάλος θόρυβος γύρω από αυτή τη φάση.

{youtube}rkaCKP_X76Y{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aplos paratiritis
aplos paratiritis
9 years ago

ΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ. ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ.-

Αλέκος
Αλέκος
9 years ago

Φάουλ στον ταγκαεφ ειναι.τι ντόρος και μαλακιες, ένα δεν έπεφτε ο τερματοφύλακας πάνω του τότε θα την έδιωχνε ο ταγκαεφ. Όποτε σωστά το ακύρωσε

Νίκος
Νίκος
9 years ago

Τα όσα έγιναν μετά αποτελούν ντροπή για το ποδόσφαιρο του νησιού μας. Πιάσαμε πάτο. Μια χαρά.

ο φίλαθλος
ο φίλαθλος
9 years ago

Πεντακάθαρο φάουλ και μάλιστα παρατεταμένο. Δεν ακυρώθηκε το γκολ γιατί δεν υπήρχε. Η φάση τελείωσε με το φάουλ. Σύμφωνα με τον κανονισμό για όσους δεν γνωρίζετε, μετά τον καταλογισμό του φάουλ όλα τα άλλα είναι ως μη γενόμενα.

Mariosksanthiotis
Mariosksanthiotis
9 years ago

Πεναλτυ κανει ο παίκτης της Λάρδου στον τερματοφύλακα ..ντροπή αυτος ο Κολλιας πρεπει να τα παρατήσει για να μη γραψω κατι αλλο.στερησε την άνοδο στον εύκλη και ταυτόχρονα ως συνέπεια ειχε τις κόκκινες και την τιμωρία της ομάδας.ξεφτιλα

Foul
Foul
9 years ago

Ο Τερματοφύακας που εμπλέκεται και στη φαση ειναι ο μονος που δεν επεσε στον διαιτητή. Αυτο λεει κατι. Ξερει οτι εκανε φάουλ προφανώς. Έξυπνο μεν αλλα δυστυχώς ηταν κοντα ο διαιτητής.

ο φίλαθλος
ο φίλαθλος
9 years ago

Συγχαρητήρια στο διαιτητή που είδε σωστα τη φάση γιατί ήταν πολύ κοντά, όπως ήταν άλλωστε πολύ κοντά σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Ο τερματοφύλακας που έκανε το φάουλ έδειξε ήθος και σωστή συμπεριφορά και αυτό τον τιμά.

Δημητρης  Σ.
Δημητρης Σ.
9 years ago

Εξυπνο σκριν απο τον Σαββακη και μολις περνει πρεφα οτι ο αμυντικος ειναι ετοιμος να πεσει απο το επιθετικο φαουλ, βουτα για να εκβιασει πεναλτι. Σαν απλος παρατηρητης το μονο που θα πω ειναι οτι οταν εισαι ολο το πρωταθλημα 1ος και τις τελευταιες αγωνιστηκες χανεις το πρωταθλημα ενω εχεις 2 ντερμπι μες την εδρα σου και τα χανεις και τα δυο…..δεν σου φταει κανεις….εισαι απλα αξιος της μοιρας σου!!

Νίκος
Νίκος
9 years ago

Αδιαφορώ για ποια ομάδα έκανε τα επεισόδια. Ομάδες αδικούνται ακόμα και στο champions league (αν θεωρήσουμε ότι υπήρξε αδικία στην φάση αυτή). Ελπίζω η αστυνομία να έχει ήδη βρεί τους καμιά εικοσαριά ψευτόμαγκες που την έπεσαν σε έναν διατητή (αλήθεια, πόσο τιμάει έναν άντρα αυτό???) και η ομάδα να αφανιστεί για κάνα 2-3 χρόνια και μετά …. βλέπουμε ….

Panosa22
Panosa22
9 years ago

ΣΤΗ ΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΔΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ..ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΩ..ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ..ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΦΑΣΗ Ο ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ Α..ΠΑΡΑΜΕΙΝΤΕ Β..

paratiritis
paratiritis
9 years ago

Katharo faoul tou termatofylaka pano ston paixti tis lardou!!!adika krazete k rezilepsate gia akoma mia fora to elliniko kai topiko prwtathlima tis rodou!!!dropi sas!!!

Σαββακης Στεργος
Σαββακης Στεργος
9 years ago

Για ρωτηστε ρε ψευτομαγκακια τους παρατηρητες διαιτησιας που βρισκονταν απεξω να δουμε τι θα σας πουν.Και οι ιδιοι εμειναν καγκελο.καληνυχτα.

Panosa22
Panosa22
9 years ago

ΡΕ ΣΤΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ…

oudeteros
oudeteros
9 years ago

o paixths tou hraklh paei pros thn mpala kai o termatofilakas then ton afhnh na paei pros ta ekei me ti xeri tou pistefo einai foul kai swsta to sfirikse o diathths …..

stergos
stergos
9 years ago

kalispera itan mia mavri selida tis karieras mou den milousa den eixa to kouragio na pw tipota twra akouw diafora thelo sas parakalw na deite to xeri mou to deksi ean to krataei o xaritos ta podia mou katw kai polli eksipna pefti panw mou me kai den diamartirithika giati tosa xronia i pira mou leei oti den allazei tipota meta to sfirigma to na ton esproxna na to evriza ti tha kerdiza tipota apolitos tipota apla lipame pou gamw ti tyxh mou imoun egw se aytin tin fasei gamwwwwwwwwwwww kai pali gamw alla ilikrina den ekana faoul apla girizw apotoma na paw stin poreia tis mpalas kai pefto kai deite oloi ti fasi kathgara to deksi mou xeri kai ta podia mou !!!!!

Κώστας  Μπονιατης
Κώστας Μπονιατης
9 years ago

Τράβηξα βίντεο την επίμαχη φάση και την ανέβασα στο facebook με ετικέτα τον ΕΥΚΛΗ.Μπορείτε να το δείτε. Το έδειξα αρκετές φορές στον κύριο Σακελλαρίδη και η αντίδραση του ήταν ένα “αααααα…”, σαν να εννοεί “πω πω τι εδωσεεε…”… Ήταν και ο διαιτητής ο κύριος Καραγιάννης που το είδε. Αυτά….

tsoukalas
tsoukalas
9 years ago

me to p eipes karagiannis to xases…!apo kei katalavainei kaneis poso mapas eisai k esy!ante geiaaa