Αρχική Επικαιρότητα Η Ευλαμπία Ρέβη και ο ηλικιωμένος που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Η Ευλαμπία Ρέβη και ο ηλικιωμένος που συγκλόνισαν την Ελλάδα

0
Dodekanisos

Ένας ηλικιωμένος κάτοικος της Εύβοιας και η ρεπόρτερ Ευλαμπία Ρέβη του OPEN μοιράστηκαν μία στιγμή απόλυτης ανθρωπιάς και συμπόνιας on air.

Το OPEN και οι δημοσιογράφοι που το απαρτίζουν, έχουν καλύψει με τον πιο αντικειμενικό τρόπο τις φονικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που έδωσαν τον λόγο στον λαό. Στους καθημερινούς Έλληνες πολίτες. Οι κάτοικοι της Εύβοιας βίωσαν και συνεχίζουν να βιώνουν συγκλονιστικές στιγμές. Την εβδομάδα που μας πέρασε πολλοί εξ αυτών έχασαν τα σπίτια τους. 

Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει πολλές φωτογραφίες και στιγμές που ράγισαν καρδιές. Πριν από λίγες ώρες γίναμε μάρτυρες ακόμα μιας συγκλονιστικής στιγμής. Πρωταγωνιστές αυτής η ρεπόρτερ Ευλαμπία Ρέβη και ένας ηλικιωμένος κάτοικος της Εύβοιας. 

Η δημοσιογράφος του OPEN μαζί με τους συναδέλφους της καταγράφουν νυχθημερόν τις εξελίξεις των πυρκαγιών. Μάλιστα όπως αναφέραμε δίνουν φωνή στους κατοίκους που θέλουν να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτησή τους. Κατά τον ίδιο τρόπο  συνομίλησε on air με έναν ηλικιωμένο άνδρα, τον οποίο συμβούλευσε να εγκαταλείψει την περιοχή καθώς ο ίδιος όπως φαίνεται αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.

«Και πού να πάω; Φοβάμαι. Όχι για τον εαυτό μου, για το σπίτι μου φοβάμαι», απάντησε ο ηλικιωμένος. Στη συνέχεια, γίναμε μάρτυρες μιας απόλυτα ανθρώπινης στιγμής. Δημοσιογράφος και κάτοικος του χωριού αγκαλιασμένοι, ξέσπασαν σε λυγμούς. 

Δείτε το βίντεο

Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι δημοσιογράφοι του OPEN έγιναν στόχος χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Γνωρίζαμε ότι η Ελλάδα είναι χώρα που λειτουργεί με προκαταλήψεις. Ωστόσο όπως είχε τονίσει μία άλλη δημοσιογράφος του «ανοικτού καναλιού» -ο λόγος για την Ελευθερία Σπυράκη- γνωρίζετε αρκετά καλά πως «βγαίνουμε για να δουλέψουμε και όχι για να παίξουμε με τον πόνο των ανθρώπων». Γιατί μην ξεχνάμε πως η ιδιότητα του δημοσιογράφου είναι ένα επάγγελμα όπως όλα τα υπόλοιπα.  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments