Η Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν. δίπλα στους εργαζόμενους

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στους εργαζόμενους της εφημερίδας “Πρόοδος” της Ρόδου, οι οποίοι προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Η ΕΣΗΕΠΗΝ εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην συγκεκριμένη εφημερίδα, όπου έχουν εμφανιστεί ως νέοι ιδιοκτήτες επιχειρηματίες που δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να εφαρμόσουν νόμους και συλλογικές συμβάσεις.
Η ΕΣΗΕΠΗΝ απαιτεί από την διοίκηση του Ιδρύματος Γ. Διαμαντίδη στο οποίο ανήκει η εφημερίδα και στην οποία μετέχουν γνωστοί πολιτικοί παράγοντες της Δωδεκανήσου ( ο υπουργός Τουρισμού-Πολιτισμού κ. Γ. Νικητιάδης, ο πρώην υπουργός κ. Δ. Κρεμαστινός, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φ. Χατζηδιάκος) να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να διασφαλίσουν τα συμφέροντα των εργαζομένων και την ομαλή έκδοση της εφημερίδας.
Οι πολιτικοί αυτοί παράγοντες έχουν την κύρια ευθύνη για το γεγονός ότι συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα στην εφημερίδα, ανεχόμενοι καταστάσεις και συνθήκες που δεν έχουν σχέση με μέσα ενημέρωσης.
Η ΕΣΗΕΠΗΝ τάσσεται αλληλέγγυα με τους εργαζόμενους της εφημερίδας απαιτώντας την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους και προειδοποιεί την εργοδοτική πλευρά ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί ενέργειες που στοχεύουν στην ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και την δημιουργία καθεστώτος γαλέρας για τους εργαζόμενους στην εφημερίδα.

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments