Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Η ΕΠΣΔ έκοψε την πίτα της

Η ΕΠΣΔ έκοψε την πίτα της

0
pavlidis pita
Dodekanisos

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε σήμερα στην αίθουσα του Ακταίον η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου. Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι αρκετών σωματείων (όχι όμως όπως σε παλαιότερες εκδηλώσεις) καθώς και σύσσωμη η προσωρινή διοίκηση της Ένωσης. Επίσης εκεί ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αλέκος Μιτζιρίκης, ο αρχιδιαιτητής Βασίλης Τσαγγάρης καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΟΔΠΕ Δημήτρης Κάπρος. Από πλευράς των αρχών του τόπου, το παρών έδωσε ο αντιδήμαρχος Σάββας Διακοσταματίου. Στην τοποθέτηση του, ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης Γιώργος Παυλίδης, μεταξύ άλλων επεσήμανε τα ακόλουθα:
«Μέχρι σήμερα η λειτουργία της Ένωσης έδωσε και δίνει στον καθένα το δικαίωμα να κατέβει στο στίβο των εκλογών, να κάνει συνδυασμό και να διεκδικήσει την ψήφο των σωματείων. Το τελευταίο τρίμηνο έχουμε κάνει όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες και έχουμε δημιουργήσει το πρόσφορο έδαφος στον οποιονδήποτε θελήσει να διεκδικήσει την διοίκηση της ΕΠΣΔ».
Την πίτα έκοψε ο παπα Νεκτάριος. Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Πολυβώτης Νισύρου και η ΑΕ Κατταβιάς οι οποίοι κέρδισαν από 200 ευρώ μετά από κλήρωση που έγινε. Σημειώνεται πως τιμήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΔ Μιχάλης Βεργωτής.pita epsd1

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments