"Η ΕΠΣΔ διαθέτει διαιτητές ...πιόνια!"

4
spanos kostas

Μετά τον Μιχάλη Αντώνογλου και ο Κώστας Σπανός παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΑΕΡΑ. Με ανακοίνωση μάλιστα που εξέδωσε, τονίζει τα ακόλουθα:
“Αρνούμενος να δεχθώ τις συνεχείς “σφαγές” οι οποίες έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα και παράλληλα πολύ εκνευρισμό στους ποδοσφαιριστές αλλά και έπειτα από την αστεία απόφαση του διαιτητή Παπαβασιλείου να μας ακυρώσει πεντακάθαρο γκόλ για επιθετικό φάουλ σε σύγκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα με.. συμπαίκτες του, υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του αντιπροέδρου της Α.Ε.Ρ.Α. .Έχουμε δεχθεί πολύ πόλεμο από διάφορα «τιποτένια» ανθρωπάρια, τη στιγμή που πάντα ο σύλλογος κάτω από την δική μας καθοδήγηση, ήταν πρωταγωνιστής.
Επειδή αν συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, είναι πολύ πιθανό να καταλήξω στη “στενή” με αυτά που συμβαίνουν και λόγω της ΑΘΛΙΑΣ μεταχείρισης που τυγχαίνει η αγαπημένη μου ομάδα, καλύτερα να αποχωρήσω. Η Ε.Π.Σ.Δ. , διαθέτει εξαιρετικούς διαιτητές «πιόνια», οι οποίοι κινούνται όπως αυτοί θέλουν (έχοντας ίσως σωστούς «συμβουλάτορες» ) αδικώντας παράφορα ομάδες και βοηθώντας σε υπερβολικό βαθμό κάποιες άλλες. Η ζωή κάνει κύκλους και όποιος έχει ασελγήσει πάνω σε ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του Δωδεκανησιακού Ποδοσφαίρου, θα «πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα» εν καιρώ. Μέχρι τότε, δεσμεύομαι να είμαι δίπλα στην ομάδα στον βαθμό που μπορώ και να βοηθήσω και εγω όποιον επιθυμήσει να αναλάβει.”

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κ ΣΠΑΝΕ ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΑΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ,ΙΣΩς ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΝΕΤΕ
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟ Ο ΑΘΛΗΤΗΣΜΟς ΚΑΙ ΕΙΔΗΚΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ RENT A CAR.ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑς ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΣΧΗ ΑΠΟ ΚΑΛΟΥς ΠΑΡΑΓΟΝΤΕς.