Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Η επόμενη ημέρα, του ολοκληρωτισμού και του προβληματισμού…

Η επόμενη ημέρα, του ολοκληρωτισμού και του προβληματισμού…

0
Dodekanisos

Μια φωτογραφία που αν μη τι άλλο σημαίνει πάρα πολλά! Στέλνει το μήνυμα του ολοκληρωτισμού ενόψει της επόμενης ημέρας που εξακολουθεί να φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη για όλους μας. Για όλη την ανθρωπότητα. Σε αυτή τη φωτογραφία είναι οι άνδρες της αστυνομίας του Καναδά στην Οτάβα. Είναι αυτούς που χρησιμοποίησε ο Τζάστιν Τρουντώ κηρύσσοντας την πόλη πριν από μερικές ημέρες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λες και γίνεται πόλεμος. Αυτοί οι άνδρες χρησιμοποιήθηκαν για να καταστείλουν τους διαδηλωτές που συμμετείχαν στο Freedom Convoy.

Μιλάμε για καθημερινούς, απλούς ανθρώπους, του μεροκάματου που δεν άντεξαν άλλο και βγήκαν στο δρόμο για να φωνάξουν για το αυτονόητο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Αυτούς τους ανθρώπους απαξίωσε ο πρωθυπουργός του Καναδά, χαρακτηρίζοντας τους μειονότητα και πολλά άλλα κοσμητικά. Επικαλούμενος τη δημοκρατία (!), ζήτησε να σταματήσουν να διαδηλώνουν, αρνούμενος όμως να ακολουθήσει μια από τις βασικές αρχές της που είναι ο διάλογος. Γιατί άραγε; Αυτή λοιπόν θέλουν ορισμένοι να είναι η επόμενη ημέρα.

Ο κόσμος να ελέγχεται πλήρως από τις κυβερνήσεις και αν αντιδράει να μεταχειρίζεται σαν κακοποιό στοιχείο. Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα που έφερε ο κορωνοϊός ο οποίος είναι φανερό πως έχει χρησιμοποιηθεί πολιτικά μπροστά στα μάτια των κοινωνιών. Και το χειρότερο δεν είναι πως υπάρχει κόσμος που ακόμα δεν μπορεί να το καταλάβει. Το χειρότερο είναι ότι ανάμεσα μας υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν αυτό το μοντέλο. Και βοηθούν το σύστημα να το επιβάλλει… Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments