Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Η επιστροφή του Καραγιάννη στον Άγιο Γεώργιο

Η επιστροφή του Καραγιάννη στον Άγιο Γεώργιο

0
Dodekanisos

Στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας θα αγωνίζεται όπως όλα δείχνουν από τη νέα χρονιά ο τερματοφύλακας Δημήτρης Καραγιάννης. Αυτό ανακοίνωσε ο σύλλογος. Αναλυτικά:

“Με φουλ τις… μηχανές συνεχίζεται ο σχεδιασμός εν όψει της επιστροφής στην Α’ κατηγορία, καθώς παίκτης της ομάδας πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Καραγιάννης που επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στη Μαλώνα.

Ένα δικό μας παιδί θα βρίσκεται και πάλι… σπίτι του! Προερχόμενος από τα σπλάχνα του Αγίου αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που αναδείχθηκαν από την ομάδα μας και αγωνίστηκε στις εθνικές κατηγορίες, όπως και στις μικτές.

Αποχώρησε πριν από μια 16ετία για την Ρόδο της Β’ Εθνικής, ακολούθησε μια πλούσια καριέρα σε Δ’ Εθνική και Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου. Λεωνίδιο, ΑΕΡΑ, Απόλλων Καλυθιών, Ερμής Καλυθιών, Κλεόβουλος, Αστέρας Μασσάρων, Ηρακλής Λάρδου, Άρης Αρχαγγέλου και Εθνικός Αρχίπολης ήταν οι σταθμοί της καριέρας του.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για την επιστροφή στα… πάτρια εδάφη. Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο έδωσαν τα χέρια και μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του.

Σαφέστατα πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας που συνδυάζεται με την επιστροφή της στα “σαλόνια” του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Αν μη τι άλλο στον “άσο” ο Άγιος θα έχει υπεροπλία, με τον πολύπειρο Καραγιάννη, τον Ψαρά σε ρόλο γκολκίπερ και προπονητή, αλλά και φυσικά τον ανερχόμενο Τσίμπικα με τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο περσινό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments