Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα “Η επιλογή μας να ενθαρρύνουμε τη συγκρότηση ανεξάρτητων ψηφοδελτίων στις κοινότητες και...

“Η επιλογή μας να ενθαρρύνουμε τη συγκρότηση ανεξάρτητων ψηφοδελτίων στις κοινότητες και στα χωριά της Ρόδου, δικαιώνεται”

0
Dodekanisos

Ο υπ.Δήμαρχος Ρόδου και επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΜΕΡΑ , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Η επιλογή μας να ενθαρρύνουμε τη συγκρότηση ανεξάρτητων ψηφοδελτίων για τις εκλογές των τοπικών συμβουλίων, που δεν θα είναι συνδεδεμένα με τις παρατάξεις που διεκδικούν το Δήμο Ρόδου, δικαιώνεται.
Το κάναμε για να σταματήσει ο διχασμός των τοπικών κοινωνιών στα χωριά μας από τις δημοτικές παρατάξεις. Ιδιαίτερα όταν αυτός ο διχασμός και η κάθοδος παραταξιακών ψηφοδελτίων αποδείχθηκε ότι ευθύνεται για το μαρασμό των χωριών μας, την αδυναμία της αυτοδιοίκησης να επιλύσει το μικρό και αυτονόητο πρόβλημα σε ένα χωριό αλλά και για την μετατροπή των τοπικών συμβουλίων σε διακοσμητικά όργανα.
Αποδείχθηκε ότι χωρίς αποκεντρωμένες λειτουργίες και δράσεις, αυτός ο Δήμος δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αποδείχθηκε ότι τα χωριά μας θα βυθίζονται στην παρακμή και στην εγκατάλειψη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments