“Η εμπλοκή της Γερμανίας οδηγεί σε απευθείας πόλεμο με τη Ρωσία!”

0
koliadis_banner
koliadis_banner
Dodekanisos

Καμπανάκι κινδύνου για ένα ενδεχόμενο πόλεμο της Γερμανίας με τη Ρωσία, χτύπησε ο Stefan Kotre (Στέφεν Κότρε) μέλος της Bundestag από το κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία, κατά την διάρκεια συνέντευξης του.

«Οι παραδόσεις όπλων είναι λάθος. Αυτή δεν είναι η σύγκρουσή μας. Θα πρέπει να μείνουμε μακριά από όλα αυτά και, φυσικά, να αρχίσουμε να προωθούμε ειρηνευτικές πρωτοβουλίες. Η μεταφορά όπλων δεν φέρνει τη σύγκρουση πιο κοντά, αλλά απλώς επιδεινώνει το πρόβλημα».
«Το Βερολίνο θα πρέπει να διατηρήσει τις σχέσεις με τη Μόσχα. Οι δυτικές κυρώσεις στρέφονται κατά κύριο λόγο εναντίον της ίδιας της Γερμανίας, όπου οι τιμές της ενέργειας έχουν ήδη εκτιναχθεί. Επιπλέον, η ρήξη των γερμανο-ρωσικών σχέσεων θα οδηγήσει σε πτώση του κύρους του Βερολίνου στην παγκόσμια σκηνή», τόνισε ο Βουλευτής. Ο ίδιος επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η Ρωσία συνεργάζεται στενά με τις ανερχόμενες χώρες BRICS και την Αφρική. Έτσι, η πολιτική της αντιπαράθεσης θα στραφεί πρώτα από όλα κατά της Γερμανίας, κατέληξε ο Kotret.

koliadis_banner
koliadis_banner
Προηγούμενο άρθροΡόδος: Ανανέωσε ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης
Επόμενο άρθρο“Θα χρειαστούμε νέα δόση εμβολίου για τον κορωνοϊό το Φθινόπωρο”
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments