Αρχική Αθλητικά νέα Η Ελλάδα «βούλιαξε 28-5 την Νότια Αφρική και παρέμεινε αήττητη!

Η Ελλάδα «βούλιαξε 28-5 την Νότια Αφρική και παρέμεινε αήττητη!

0
Dodekanisos

Εύκολο ήταν το έργο της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών κόντρα στην Νότια Αφρική, της οποίας επικράτησε με το εμφατικό 28-5. Άνετη, ωραία, πρώτη και αήττητη στον όμιλό της η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ασταμάτητο δείχνει το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου, το οποίο «βούλιαξε» με το εμφατικό 28-5 την αντίστοιχη ομάδα της Νότιας Αφρικής. Το ματς ουσιαστικά ήταν ένας επιθετικός μονόλογος. Οι αθλητές του Θοδωρή Βλάχου εμφανίστηκαν ακρως σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος και κάπως έτσι πήραν μία ευρεία στο σκορ νίκη. 

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας πόλο την πρώτη φάση της διοργάνωσης θα ολοκληρωθούν κόντρα στις ΗΠΑ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/8, 05:30). Ότι και να γίνει η Εθνική ομάδα θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον κρίσιμο προημιτελικό της Τετάρτης (4/8).

Τα οκτάλεπτα: 1-7, 2-5, 1-7, 1-9

ΕΛΛΑΔΑ: Γαλλανίδης, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης 3, Καπότσης 3, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος, Δερβίσης.

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ: Μέι, Καρντ 1, Ρέζελμαν, Μπάντενχορστ 1, Λάουρενσον, Στόουν 2, Έβεζαρντ 1, Ρόντα, Μάργκρο, Μέιμαν, Νέιλ, Στιούαρτ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α όμιλος

  1. Ελλάδα 7
  2. Ιταλία 7
  3. Ουγγαρία 6
  4. ΗΠΑ 4
  5. Ιαπωνία 0
  6. Νότια Αφρική 0
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments