Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Η εικόνα στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ

Η εικόνα στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ

0
Dodekanisos

Με ένα γκολ που σημείωσε ο Αντώνης Γεωργαλλής στο 88’, ο Ηρακλής Μαριτσών επικράτησε με 1 – 0 του Φοίβου Κρεμαστής και πρόσθεσε έτσι ακόμα τρεις σημαντικούς βαθμούς στο ενεργητικό του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ήταν μια σημαντική νίκη ψυχολογίας για την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου που αναμένεται να της δώσει άλλον αέρα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
«Διπλό» για την ΑΕ Κατταβιάς
Σε άλλο χθεσινό παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, η ΑΕ Κατταβιάς «έφυγε» με το «διπλό» από τον Αρχάγγελο επικρατώντας του τοπικού Άρη με 2 – 1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19’ αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν τον τρόπο να πετύχουν την ανατροπή. Ισοφάρισαν με τον Ορέστη Δαφερφέρα στο 53’ και έκαναν το 1 – 2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στεργιόπουλου στο 68’.
Νίκη και στην Κω για τον Αστέρα
Συνέχισε τις επιτυχίες ο Αστέρας Παστίδας ο οποίος κέρδισε χθες και την ΑΕ Κω εκτός έδρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Στο 7’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (1 – 0) αλλά στο 18’ ο Αντώνης Αθανασίου έκανε το 1 – 1 και στο 90’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.
Ισοπαλία στα Κοσκινού
Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Διγενής Κοσκινού και ΑΕ Αδελφοσύνη στο γήπεδο του πρώτου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σκούπα μόλις στο 7’ αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Σαλαμαστράκη στο 68’. Στο 95’ αποβλήθηκε ο Κιλασίν.
Νίκη για τον Διαγόρα Βατίου
Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Διαγόρας Βατίου ο οποίος κέρδισε με 3- 2 τον Ευκλή Σορωνής. Οι Σορωνιάτες πέτυχαν το 0 – 1 στο 22’ με τον Μαραγκουδάκη αλλά στο 33’ ο Πεταυράκης έκανε το 1 – 1. Στο 52’ ο Μαραγκουδάκης έδωσε το προβάδισμα και πάλι στον Ευκλή (1 – 2), όμως οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι τη λύση. Στο 80’ ο Λαζελάρι έκανε το 1 – 1 και στο 90΄ ο Πρέτσι διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.

πηγή: εφημερίδα Ροδιακή

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments