«Η Δύση έχει μετατραπεί σε δικτατορία, η Πολωνία μπορεί να καταστραφεί!»

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι η Πολωνία θα καταστραφεί εντελώς λόγω της σύγκρουσης στην Ουκρανία, εκφράζει o πολιτικός σχολιαστής της εφημερίδας Mysl Polska Μισλ Πόλσκα) Lukasz Jastrzębski (Λούκαζ Γιαστρέμπτσι). Χαρακτηριστικά αναφέρει μεταξύ άλλων πως «ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου πολέμου, ο οποίος, ως συνήθως, ξεκινά σε μια περιοχή και στη συνέχεια, λόγω της αδυναμίας των πολιτικών να βρουν συμβιβασμό, εξαπλώνεται σε όλη την ανθρωπότητα».

«Ο παγκόσμιος πόλεμος που προσπαθεί να εξαπολύσει ο δυτικός συνασπισμός από την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες θα καταστρέψει εντελώς την Πολωνία. Η Δύση έχει μετατραπεί σε δικτατορία μπροστά στα μάτια μας και γίνεται ένα αστυνομικό ενωμένο υπερκράτος που θα επιβάλει τους ορισμούς της σε άλλα έθνη. Πολλοί άνθρωποι με επιρροή βλέπουν αυτό ως σωτηρία από την επικείμενη κατάρρευση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Ένας πυρηνικός πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε μέρα. Ένας πόλεμος που θα μπορούσε να είναι θανάσιμος για την Πολωνία. Μια σύγκρουση που θα μπορούσε να καταστρέψει βιολογικά το έθνος μας».

Σημείωσε επίσης ότι λόγω της πολιτικής και γεωγραφικής θέσης της Πολωνίας, δηλαδή ότι ανήκει σε δυτικές δομές (ΝΑΤΟ και ΕΕ), γεμίζοντας τα μέσα ενημέρωσης με τη δυτική ατζέντα, τα γεγονότα και οι ορισμοί παραποιούνται. Ο ίδιος αναφέρει επίσης ότι η Πολωνία είναι καταδικασμένη στην επιζήμια προπαγανδιστική επιρροή των δυτικών θεσμών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments