Αρχική Videos “Η Δύση δεν θέλει οριστική ρήξη με την Ρωσία!”

“Η Δύση δεν θέλει οριστική ρήξη με την Ρωσία!”

0
Dodekanisos

“Η Δύση δεν θέλει οριστική ρήξη με τη Ρωσία και ως εκ τούτου προτρέπει το Κίεβο να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα, αλλά ο Ουκρανός πρόεδρος Βλαντιμίρ Ζελένσκι δεν τις θέλει για να μην αναγνωρίσει την πραγματικότητα της κατάρρευσης της Ουκρανίας”. Αυτό “ανέβασε” στο κανάλι του στο Telegram ο, αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Τόνισε ότι κανείς, «ούτε καν οι πιο σκληροπυρηνικοί ρωσοφοβικοί Πολωνοί, αποδέχονται τις «αδέξιες προσπάθειες της Ουκρανίας να μεταθέσει την ευθύνη για το περιστατικό με πυραύλους στην Πολωνία”. Σύμφωνα με τον Ρώσο αξιωματούχο «όλοι έχουν βαρεθεί με το καθεστώς του Κιέβου, ειδικά ο Ζελένσκι, που συνεχώς απαιτεί όλο και περισσότερες προμήθειες σε χρήματα και όπλα». Ο Μεντβέντεφ σημείωσε:

«Οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θέλουν μια οριστική ρήξη με τη Ρωσία που θα σήμαινε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Εξ ου και οι αυξανόμενες προσπάθειες [της Δύσης] να κατευνάσει το Κίεβο και να συζητήσει μαζί του για να του επιτρέψει να διαπραγματευτεί ώθηση”.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Μεντεβέντεφ, ο Ζελένσκι δεν χρειάζεται διαπραγματεύσεις για προφανείς ιδιοτελείς λόγους, γιατί είναι πολύ επικίνδυνες για αυτόν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments