Αρχική Videos “Η Δύση απαιτεί την ακύρωση όποιου έχει διαφορετική άποψη”

“Η Δύση απαιτεί την ακύρωση όποιου έχει διαφορετική άποψη”

0
Dodekanisos

Έξω από τα δόντια για μια ακόμα φορά κατά της Δύσης αναφέρθηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια ομιλίας του στο Valdai Discussion Club στη Μόσχα. «Η φιλελεύθερη δημοκρατία έχει αλλάξει πέρα ​​από την αναγνώριση και έχει περάσει από την προώθηση της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης, στο να απαιτεί την «ακύρωση» οποιουδήποτε έχει διαφορετική άποψη», είπε ο Ρώσος ηγέτης και πρόσθεσε και τα εξής:

«Η Δύση συνέχισε την πολιτική της για κλιμάκωση των εντάσεων σε όλο τον κόσμο και προσπαθεί να υποτάξει τον κόσμο υπό την τάξη που βασίζεται σε κανόνες. Παραμένει όμως ασαφές ποιος επινόησε αυτούς τους κανόνες, σε τι βασίζονται ή τι ακριβώς είναι. Το μόνο πράγμα που είναι σαφές, είναι ότι οι κανόνες έχουν σκοπό να επιτρέψουν σε όσους κατέχουν την παγκόσμια εξουσία να ζουν «χωρίς κανέναν απολύτως κανόνα» και να τους επιτρέπουν να κάνουν ό,τι θέλουν».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε για μια ακόμα φορά να αναφέρει πως η Δύση επιχειρεί πάντα την κλιμάκωση, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:
«Η Δύση τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες έχει κάνει μια σειρά από βήματα προς την κλιμάκωση. Παίζουν πάντα για κλιμάκωση. δεν υπάρχει τίποτα νέο εδώ. Αυτό περιλαμβάνει την υποκίνηση πολέμου στην Ουκρανία, τις προκλήσεις σχετικά με την Ταϊβάν και την αποσταθεροποίηση των παγκόσμιων αγορών τροφίμων και ενέργειας».

«Η ανθρωπότητα τώρα βασικά έχει δύο δρόμους που μπορεί να ακολουθήσει», δήλωσε ο Πούτιν. «Μπορεί είτε να συνεχίσει να συσσωρεύει προβλήματα, είτε να προσπαθήσει να βρει όχι ιδανικές, αλλά λειτουργικές λύσεις σε κοινά ζητήματα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments