Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Η Dodekanisos Seaways υποστηρικτής του Ocean Lava Rhodes

Η Dodekanisos Seaways υποστηρικτής του Ocean Lava Rhodes

0
dodekanisos ocean
Dodekanisos

Η ναυτιλιακή εταιρεία Dodekanisos Seaways, υποστηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση Ocean Lava Rhodes με την συνδιοργάνωση την περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, διευκολύνοντας με το στόλο της, τη μεταφορά των αθλητών που θα λάβουν μέρος και θα ταξιδέψουν από τα τα γύρω νησιά!!!

Ποια είναι η Ocean Lava
Η “Ocean Lava” είναι ξένη εταιρεία διοργάνωσης αγώνων τριάθλου, με έδρα τις Κανάριες Νήσους, η οποία έχει παρουσία σε αρκετές σημαντικές πόλεις ανά την Ευρώπη. Ο σύλλογος τριάθλου Απόλλων Ρόδου ήρθε φέτος σε συμφωνία με την OceanLava για την διεξαγωγή μίας σειράς αγώνων στη Ρόδοτα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από τον αγώνα “Ocean Lava Rhodes 2016”. Ο αγώνας τριάθλου Ocean Lava Rhodes Olympic Distance Triathlon Ο αγώνας, θα είναι τρίαθλο Ολυμπιακής απόστασης (1.5 KmSwim – 40 Km Bike – 10 Km Run). Θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου 2016 με σημείο εκκίνησης στην κεντρική παραλία της Ρόδου (Τραμπολίνο), και θα κάνει χρήση μέρους της διαδρομής του “Roads To Rhodes Marathon”. Οι διαδρομές της ποδηλασίας και του τρεξίματος είναι πανέμορφες. Έχουν σχεδιαστεί μέσα στο εμπορικό κέντρο της πόλης της Ρόδου, ενώ ειδικά η διαδρομή του τρεξίματος περιλαμβάνει και τμήμα της Μεσσαιωνικής Πόλης.

Εκπτωτικά πακέτα για τους αθλητές
Ως επίσημος υποστηρικτής του Ocean Lava Rhodes Olympic Distance Triathlon, η Dodekanisos Seaways προσφέρει 50% έκπτωση στα επιβατικά εισιτήρια των αθλητών και των συνοδών που θα ταξιδέψουν για τον συγκριμένο σκοπό.

Πώς θα έχουν πρόσβαση στην έκπτωση οι αθλητές
Οι αθλητές που επιθυμούν να ταξιδέψουν με την Dodekanisos Seaways, θα πρέπει να ενημερώσουν τους διοργανωτές με email στο travel@oceanlavarhodes.com μέχρι τις 20 Οκτωβρίου. Οι διοργανωτές θα αποστείλουν στην εταιρεία την τελική λίστα με τα ονόματα των αθλητών και των συνοδών που δικαιούνται την έκπτωση.

Λίγα λόγια για την Dodekanisos Seaways
Η DODEKANISOS SEAWAYS προσφέρει υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες με τα σύγχρονα και γρήγορα πλοία της με σκοπό να συμβάλλει στην ανάπτυξη των νησιών, προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών τους.
Ευκλή 17, Ρόδος, 85100
T 2241 0 33330
M 6944 725253
info@oceanlavarhodes.com
www.oceanlavarhodes.com

Η εταιρεία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις συγκοινωνιακές ανάγκες των νησιών συνδέοντας τα μεγάλα αλλά και τα μικρότερα και πιο απομακρυσμένα νησιά των Δωδεκανήσων. Νησιά όπως Ρόδος, Σύμη, Σάμος, Φούρνοι, Ικαρία, Πάτμος, Λειψοί, Λέρος, Κάλυμνος, Κως, Αγαθονήσι, Αρκοί, Χάλκη, Τήλος, Νίσυρος, Καστελόριζο εξυπηρετούνται με τακτικά δρομολόγια όσο αφορά την επιβατική και εμπορευματική κίνηση.

Η εταιρεία στέκεται δίπλα στους ταξιδιώτες των νησιών με σεβασμό, συνέπεια, ασφάλεια και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στα νησιά μας εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο πρόεδρος της εταιρείας Γεώργιος X. Σπανός: “Τα Δωδεκάνησα, ο τόπος που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον”

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τη διαδρομή της στα ναυτιλιακά δρώμενα των νησιών μας, μπορείτε να βρείτε στο site της:

http://www.12ne.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments