Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Η Dodekanisos Seaways στηρίζει το OCEAN LAVA

Η Dodekanisos Seaways στηρίζει το OCEAN LAVA

0
ocean lava
Dodekanisos

Η Dodekanisos Seaways, υποστηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση Ocean Lava Rhodes με την συνδιοργάνωση την περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, διευκολύνοντας με το στόλο της, τη μεταφορά των αθλητών που θα λάβουν μέρος και θα ταξιδέψουν από τα γύρω νησιά. Η Ocean Lava είναι εταιρεία διοργάνωσης αγώνων τριάθλου, με έδρα τις Κανάριες Νήσους, η οποία έχει παρουσία σε αρκετές σημαντικές πόλεις ανά την Ευρώπη. Ο σύλλογος τριάθλου Απόλλων Ρόδου ήρθε φέτος σε συμφωνία με την Ocean Lava για την διεξαγωγή μίας σειράς αγώνων στη Ρόδο τα επόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από τον αγώνα Ocean Lava Rhodes 2016.
Ο αγώνας Ocean Lava Rhodes Olympic Distance Triathlon, θα είναι τρίαθλο Ολυμπιακής απόστασης (1.5 Km Swim – 40 Km Bike – 10 Km Run). Θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου 2016 με σημείο εκκίνησης στην κεντρική παραλία της Ρόδου (Τραμπολίνο), και θα κάνει χρήση μέρους της διαδρομής του Roads To Rhodes Marathon. Οι διαδρομές της ποδηλασίας και του τρεξίματος είναι πανέμορφες. Έχουν σχεδιαστεί μέσα στο εμπορικό κέντρο της πόλης της Ρόδου, ενώ ειδικά η διαδρομή του τρεξίματος περιλαμβάνει και τμήμα της Μεσαιωνικής Πόλης.
Ως επίσημος υποστηρικτής του Ocean Lava Rhodes Olympic Distance Triathlon, η Dodekanisos Seaways προσφέρει 50% έκπτωση στα επιβατικά εισιτήρια των αθλητών και των συνοδών που θα ταξιδέψουν για τον συγκεκριμένο σκοπό. Οι αθλητές που επιθυμούν να ταξιδέψουν με την Dodekanisos Seaways, θα πρέπει να ενημερώσουν τους διοργανωτές με email στο travel@oceanlavarhodes.com μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2016.
Ocean Lava Rhodes Olympic Distance Triathlon:
Ευκλή 17, Ρόδος, 85100,

Tηλ.: 2241 0 33330, 6944 725253

info@oceanlavarhodes.com

www.oceanlavarhodes.com

Δηλώσεις Συμμετοχής: http://www.oceanlavarhodes.com/registrations

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments