Η διοίκηση της Ρόδου παίρνει θέση

3
DSCN9155

Θέση στις εξελίξεις των τελευταίων ωρών πήρε η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος με ανακοίνωση της. Αναλυτικά, οι «πράσινοι» αναφέρουν τα εξής:
«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει τα εξής. Αν και δεν είχαμε την δυνατότητα να μας ενημερώσει ο κ. Σάββας Ορφανίδης μέχρι πρότινος προπονητής μας επίσημα, για την απόφασή του να παραιτηθεί μαθαίνοντας την επιλογή του από τον τοπικό τύπο , είμαστε υποχρεωμένοι να την κάνουμε αποδεκτή και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Στο Κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας μας στον πάγκο θα καθίσει ο κ. Δημήτρης Γκάιδας μέχρι νεωτέρας, μιας και πάνω στο δικό του πρόγραμμα βγήκε η προετοιμασία. Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος του εύχεται καλή επιτυχία . Ακόμα σχετικά με τελευταία ανακοίνωση του πυρήνα φιλάθλων της Κακιάς Σκάλας θα μπορούσαν στην γενική συνέλευση που προηγήθηκε να είχαν αναπτύξει στις προτάσεις τους πάνω στα θέματα λειτουργίας του συλλόγου και αν νομίζουν ότι μέχρι σήμερα η διοίκηση δεν πράττει σωστά το καθήκον της απέναντι στην ιστορία της Ρόδου να μας ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της και να δημιουργήσει το δικό της διοικητικό σχήμα. Όσον αφορά την περίπτωση Δελαπόρτα στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας την προσεχή Δευτέρα , θα εξεταστεί το αίτημα του για την λύση της συνεργασίας του χωρίς την παρουσία του ποδοσφαιριστή αλλά και του πατρός του. Υπάρχει διάθεση όλα να κυλίσουν όπως ακριβώς λειτουργούν τα σωματεία που σέβονται τον εαυτό τους , τους φιλάθλους τους ,αλλά και την ιστορία τους».

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιλάω μόνο για τα “μεγάλα” δήθεν κεφάλια.. Ψεύδεστε, και όλοι σας έχουνε πάρει χαμπάρι και σας κοροϊδεύουν. Ευθύνεστε για όλο αυτό το κακό που επικρατεί στην ομάδα. Αποκλείσατε ανθρώπους με όραμα που θέλουν να βοηθήσουν πραγματικά την ομάδα, που θέλουν να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει, που την αγαπούν περισσότερο απο εσάς, που είναι πιο Ρόδος απο εσάς, και μείνατε μόνοι σας! Εσείς, που δεν έχετε ιδέα απο ποδόσφαιρο. Κανένας δεν σας θέλει, κανένας δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας και την αντί ποδοσφαιρική ιδεολογία σας. Παραιτηθείτε!