Αρχική Αθλητικά νέα «Η Δικαιοσύνη μίλησε, όλο αυτό που συμβαίνει είναι τσίρκο» λέει ο Ναδάλ

«Η Δικαιοσύνη μίλησε, όλο αυτό που συμβαίνει είναι τσίρκο» λέει ο Ναδάλ

0
Edgar Su/Reuters
Dodekanisos

Στο πλευρό του Νόβακ Τζόκοβιτς στέκεται ο Ράφαελ Ναδάλ μετά την απόφαση του Δικαστηρίου να δικαιώσει τον Σέρβο τενίστα. Ο Ισπανός τονίζει ότι από τη στιγμή που το δικαστήριο τον αθώωσε «το πιο δίκαιο θα ήταν ότι ο Τζόκοβιτς να μπορέσει να αγωνισθεί στο Australian Open, αφού η Δικαιοσύνη μίλησε». Ενώ παράλληλα χαρακτήρισε «τσίρκο» την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση με τα εμβόλια

«Ασχέτως του αν συμφωνήσω ή όχι σε ορισμένα πράγματα με τον Τζόκοβιτς, η Δικαιοσύνη μίλησε και αποφάνθηκε ότι έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Australian Open και πιστεύω ότι αυτή είναι η πιο δίκαιη απόφαση. Του εύχομαι καλή τύχη» δήλωσε ο Ναδάλ στον ισπανικό ραδιόφωνο «Onda Cero», όπως μεταδίδει το Reuters. Ενώ ο 35χρονος Ισπανός, συμπλήρωσε με χιουμοριστική διάθεση: «Αν και σε προσωπικό επίπεδο δεν θα ήθελα να παίξει».

Ωστόσο, μολονότι ο Ναδάλ τάσσεται υπέρ του Τζόκοβιτς δεν αντιτίθεται στον εμβολιασμό. Αντίθετα επιμένει στις απόψεις του, καθώς όπως έχει πει και στο παρελθόν εμπιστεύεται απόλυτα την επιστημονική κοινότητα. «Τα πιο σημαντικά ιδρύματα του κόσμου λένε ότι το εμβόλιο είναι ο τρόπος για να σταματήσει η πανδημία και η τρομερή καταστροφή που ζούμε τους τελευταίους 20 μήνες. Από τη μεριά μου προσπαθώ να ακολουθήσω αυτό που λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλύτερα. Η συζήτηση που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτό έχει εξελιχθεί σε τσίρκο. Όμως ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο. Όση συζήτηση κι αν προκληθεί υπάρχουν εκατομμύρια θάνατοι στον κόσμο λόγω του ιού. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments