Αρχική Videos “Η διαγραφή Πολάκη δείχνει υπόγεια συμφωνία ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ”

“Η διαγραφή Πολάκη δείχνει υπόγεια συμφωνία ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ”

0

Για υπόγεια συμφωνία προκειμένου να συνεργαστούν ενόψει των Εθνικών εκλογών οι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με αφορμή τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη. Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η διαγραφή Πολάκη δείχνει υπόγεια συμφωνία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για συγκυβέρνηση. Η υπόθεση Πολάκη ο οποίος υπερασπίστηκε αυτά που ο κ. Τσίπρας υπερασπιζόταν πριν 2-3 χρόνια για κρατική ΔΕΗ και κρατικοποίηση τραπεζών αποδεικνύει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο ότι η επίσκεψη Μπλίνκεν συνδεδεμένη με τη συνεκμετάλλευση και τις δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη οδηγούν μαθηματικά στην τρικομματική κυβέρνηση που τόσο καιρό επεσήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Ο κ. Τσίπρας συμμορφούμενος προς τις υποδείξεις Μπλίνκεν έκανε αυτό που θα έκανε και ο κύριος Μητσοτάκης».

Στο μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ότι τη θέση του Παύλου Πολάκη ως Τομεάρχη Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Ενώ το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος θα συνεδριάσει σε διευρυμένη σύνθεση όπου ο Πρόεδρος θα ζητήσει τη παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας αναφορικά με τη στάση της συστηματικής παραβίασης από πλευράς του των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments