Αρχική Uncategorized Η διαφημιστική μας πρόταση

Η διαφημιστική μας πρόταση

0
logo_news12
Dodekanisos

Το www.news12.gr είναι ένα ενημερωτικό site το οποίο ασχολείται με τα αθλητικά δρώμενα του νησιού της Ρόδου και γενικότερα με τη Δωδεκάνησο. Ενημερώνεται σε καθημερινή βάση με αθλητικές ειδήσεις, φωτογραφίες και ρεπορτάζ από τους συλλόγους του νομού ενώ σας παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και video με συνεντεύξεις, αγώνες και αθλητικές διοργανώσεις. Επίσης κάθε σαββατοκύριακο μπορεί κάποιος να ενημερώνεται για την εξέλιξη των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου μέσω της live εφαρμογής που διαθέτει. To section livescores είναι μάλιστα από τα πιο δημοφιλή στο site.
H φιλοσοφία του www.news12.gr είναι να προβάλλει όσο πιο αντικειμενικά μπορεί τις αθλητικές ειδήσεις αποκλειστικά και μόνο που σχετίζονται με τη Δωδεκάνησο και για τον λόγο αυτό δεν μπήκε ποτέ στην διαδικασία του να αντιγράψει ειδήσεις ή ρεπορτάζ άλλων συλλόγων εκτός συνόρων του νομού μας.
Ο επισκέπτης του www.news12.gr μπορεί να διαβάσει ειδήσεις από το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, το μπάσκετ και των υπολοίπων αθλημάτων και παράλληλα να ενημερωθεί λεπτομερέστατα για την βαθμολογική κατάσταση των ομάδων. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση του και ακόμα και ο πιο άπειρος χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί πολύ άνετα σε όλες τις σελίδες του.
Το www.news12.gr στελεχώνεται από επαγγελματίες αθλητικούς συντάκτες με πολυετή πείρα στον χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ. Με πολύ μεράκι και πολύ κόπο, μπόρεσαν να δημιουργήσουν αυτό που αυτή τη στιγμή βλέπετε. Μεγάλος στόχος είναι η καθημερινή βελτίωση και για τον λόγο αυτό είμαστε πάντοτε ανοιχτοί σε προτάσεις και ιδέες.

Η διαφημιστική προβολή της επιχείρησής σας στο www.news12.gr θα έχει το αντίκρυσμα που περιμένετε. Εάν ενδιαφέρεστε να προβάλλετε την επιχείρησή σας στο site μας , παρακαλούμε στείλετε μας e-mail στη διεύθυνση info@news12.gr και εμείς θα φροντίσουμε να επικοινωνήσουμε με εσάς το ταχύτερο δυνατό.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση σας
www.news12.gr

Χώροι διαφημίσεων

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/varius_photos/xoroi_diafimiseon/] width=[150] height=[150]}

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments