Αρχική Videos “Η χώρα μου νίκησε τον κομμουνισμό, πρέπει και η Αμερική να κάνει...

“Η χώρα μου νίκησε τον κομμουνισμό, πρέπει και η Αμερική να κάνει το ίδιο!”

0

«Η χώρα μου νίκησε τον κομμουνισμό και τώρα και η Αμερική πρέπει να κάνει το ίδιο», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν σε ομιλία που έκανε στο Τέξας για το Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης. Ο Όρμπαν είπε στο πλήθος ότι η Αμερική παλεύει για τη ζωή της ενάντια στους προοδευτικούς και τους παγκοσμιοποιητές, που είναι κομμουνιστές.

«Μη φοβάστε να αποκαλείτε τους εχθρούς σας με το όνομά τους», είπε. «Με μισούν και συκοφαντούν εμένα και τη χώρα μου, όπως μισούν εσάς και συκοφαντούν εσάς και την Αμερική που εκπροσωπείτε».

Ο Όρμπαν είπε ότι οι Δημοκρατικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν τον αγαπούσαν και ήθελαν η Ουγγαρία να απομακρυνθεί από το να είναι ένα χριστιανικό εθνικιστικό κράτος. «Δεν ήθελαν να είμαι εδώ και κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να βάλουν σφήνα μεταξύ μας», είπε.
Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας προκάλεσε πρόσφατα την καταδίκη των ΗΠΑ και της διεθνούς κοινότητας, αφού είπε ότι οι Ούγγροι δεν ήθελαν να γίνουν «άνθρωποι μεικτής φυλής». Ο ίδιος απάντησε λέγοντας ότι το θέμα δεν αφορά τόσο τη φυλή όσο τον πολιτισμό. Αν και δεν αναφέρθηκε άμεσα στη διαμάχη, σημείωσε ότι ένας χριστιανός πολιτικός «δεν μπορεί να είναι ρατσιστής».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments