Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Η Χαβά Ντελίου έκλεψε την παράσταση στην Θεσσαλονίκη!

Η Χαβά Ντελίου έκλεψε την παράσταση στην Θεσσαλονίκη!

0
Dodekanisos

Αν και ηλικιακά σε ανώτερη κατηγορία, η Χαβά Ντελίου κατάφερε να …κλέψει την παράσταση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης. Παίρνοντας μέρος στα 100μ. με εμπόδια στην Κ20 κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση και να δείξει ότι το μέλλον της ανήκει. Δεν θα μπορούσε παρά να αναφερθεί με κολακευτικά λόγια γι’ αυτήν ο προπονητής Σταμάτης Μάγος ο οποίος έκανε μια πολύ ωραία ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την:

«Πολλά συγχαρητήρια στην κορυφαία αθλήτρια Χαβά Ντελίου του συλλόγου των ΡΟΔΙΟΝΙΚΩΝ, που αγωνίστηκε επάξια κ κέρδισε την 1η θέση των 100μ με εμπόδια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγορίας Κ 20, παρότι ηλικιακά ανήκει σε μικρότερη κατηγορία. Το μέλλον σου ανήκει. Να συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο. Μοναδική μου συμβουλή να ακολουθήσεις το τρίπτυχο: Δουλειά, δουλειά, δουλειά!!!»

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στα άλλα παιδιά του συλλόγου που πήραν μέρος λέγοντας τα ακόλουθα:

“Σημαντικότατη παράλειψή μου, οι διακριθέντες αθλητές-τριες κατηγορίας Κ16 του συλλόγου των ΡΟΔΙΟΝΙΚΩΝ, που αγωνίστηκαν επάξια και τίμησαν με την απόδοσή τους τον σύλλογο. Είστε το μέλλον του συλλόγου κ της Ροδίτικης νεολαίας. Πάντα χαρές σας εύχομαι. Να σας ευχαριστήσω όλους. Λυδία, Ζωή, Στυλιανέ, Ελευθερία, Αλέξιε, Χρήστο, Νικόλαε, Αλέξιε, Ιξάν”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments