Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Η BARDOS WOOD στηρίζει το Ροδίων!

Η BARDOS WOOD στηρίζει το Ροδίων!

0
bardos
Dodekanisos

 

Νέο υποστηρικτή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, θα αποτελεί η εταιρεία BARDOS WOOD , για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Η επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στη Ρόδο, θα στηρίξει την ομάδα του Σωματείου μας μέσω της παροχής αθλητικού υλικού, συμβάλλοντας στην προσπάθειά μας για μια καλή αγωνιστική χρονιά. Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, ευχαριστεί τον κύριο Μπάρδο Φώτη  , για την ανταπόκρισή του  και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία.

Νέο υποστηρικτή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, θα αποτελεί η εταιρεία BARDOS WOOD , για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Η επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στη Ρόδο, θα στηρίξει την ομάδα του Σωματείου μας μέσω της παροχής αθλητικού υλικού, συμβάλλοντας στην προσπάθειά μας για μια καλή αγωνιστική χρονιά. Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, ευχαριστεί τον κύριο Μπάρδο Φώτη  , για την ανταπόκρισή του  και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία.

 

Νέο υποστηρικτή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, θα αποτελεί η εταιρεία BARDOS WOOD , για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στη Ρόδο, θα στηρίξει την ομάδα του Σωματείου μας μέσω της παροχής αθλητικού υλικού, συμβάλλοντας στην προσπάθειά μας για μια καλή αγωνιστική χρονιά.

Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις, ευχαριστεί τον κύριο Μπάρδο Φώτη  , για την ανταπόκρισή του  και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments