Αρχική Αθλητικά νέα Η Ατλέτικο Μινέιρο επεφύλαξε «αντίποινα» στην αποστολή της Μπόκα

Η Ατλέτικο Μινέιρο επεφύλαξε «αντίποινα» στην αποστολή της Μπόκα

2
Πηγή: zyri.net
Dodekanisos

«Σκληρά» αντίποινα επεφύλαξε η Ατλέτικο Μινέιρο στην αποστολή της Μπόκα Τζούνιορς κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο του Μπέλο Οριζόντε. 

Η Ατλέτικο αναμένεται να αντιμετωπίσει αύριο (1:15 το βράδυ) τους «μποστέρος», στη ρεβάνς της φάσης των 16 του Copa Libertadores. Το πρώτο ματς στο «Μπομπονέρα» οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 0-0. 

Ωστόσο η υποδοχή που έτυχε η αποστολή της Μπόκα κατά την άφιξή της μόνο ως ευχάριστη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Όλα άρχισαν από την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μπέλο Οριζόντε. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής τα μέλη της αποστολής πέρασαν δύο ώρες στο αεροδρόμιο. Μέχρι τελικά να τους επιτραπεί η είσοδος στη Βραζιλία.

Πηγή: tycsports.com
Πηγή: tycsports.com

Ο «εφιάλτης» για τα μέλη της αποστολής δεν τελείωσε εκεί. Το βράδυ αρκετοί φίλαθλοι της Ατλέτικο έκαναν «επίσκεψη» από το ξενοδοχείο που διέμειναν. Άναψαν πολλά πυροτεχνήματα και δήλωσαν πως «δεν πρόκειται να κοιμηθούν». Παρόλα αυτά κάποιοι από εκείνους δεν στάθηκαν τυχεροί. Οι Αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε αρκετές συλλήψεις, ενώ κατάσχεσαν τα πυροτεχνήματα που είχαν στην κατοχή τους.

Πηγή: tycsports.com
Πηγή: tycsports.com

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μινέιρο Σέρχιο Κοέλιο. Πηγή: today.in-24.com

Όλα τα παραπάνω ήρθαν ως αντίποινα στην Μπόκα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ. Συγκεκριμένα όταν η Ατλέτικο Μινέιρο ταξίδεψε στην Αργεντινή για τον πρώτο αγώνα είχε περάσει τα ίδια και χειρότερα. Ο Σέρχιο Μπατίστα Κοέλιο, πρόεδρος του συλλόγου από την Βραζιλία ήταν έξαλλος με την υποδοχή που επεφύλαξαν στην ομάδα του. Μάλιστα είχε δηλώσει: «Όταν έρθουν στην Βραζιλία θα τους υποδεχθούμε με τον ίδιο τρόπο».  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Πάντως το κλίμα μύριζε μπαρούτι μετά και την χθεσινή υποδοχή της Μπόκα στο αεροδρόμιο του Μπέλο Ορι…. Αλλά και από τις δηλώσεις που ακολούθησαν από τον […]

trackback

[…] πως η Ατλέτικο απέκλεισε στα πέναλτι την Μπόκα Τζούνιορς στους 16 του […]