Αρχική Videos Η Αθηνά Λινού χωρίς να τηρεί αποστάσεις σε συγκέντρωση του Παπανδρέου

Η Αθηνά Λινού χωρίς να τηρεί αποστάσεις σε συγκέντρωση του Παπανδρέου

0
Dodekanisos

Ερωτηματικά προκαλούνται από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δείχνουν την Αθηνά Λινού να βρίσκεται σε συγκέντρωση του Γιώργο Παπανδρέου που έγινε στο Θησείο. Αυτό που προκαλεί πάντως πολλά σχόλια είναι το πώς η επιδημιολόγος που αρκετές φορές από τα τηλεοπτικά παράθυρα δίνει οδηγίες προστασίας από τον κορωνοϊό, δεν τηρεί τις απαιτούμενες αποστάσεις και είναι φανερό πως συνωστίζεται με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής αλλά και με πολίτες.


Σε ότι έχει να κάνει με την πολιτική πλευρά του θέματος υπενθυμίζουμε ότι η κ. Λινού ήταν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ το 2009. Πρόσφατα, σε δηλώσεις που έκανε πάντως είπε ότι πλέον δεν έχει σχέση με κανένα κόμμα:
“Εγώ δεν έχω καμία σχέση με κανένα κόμμα, εκτός από μία φορά που ήμουν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ. Οι απόψεις δεν κρίνουν ούτε εξηγούν τις απόψεις κανενός κόμματος. Πρέπει να επισημάνω ότι εκτός από την παρούσα κυβέρνηση, έχω συνεργαστεί με όλες τις κυβερνήσεις στην πορεία μου από το 1982 που ήρθα στην Ελλάδα για πολλά και διαφορετικά θέματα. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το επιστημονικό. Ο ρόλος μου είναι να δουλεύω ως επιστήμονας, τώρα αν με προτείνει ή όχι κάποιος αυτό δεν έχει σχέση με μένα”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments