Αρχική Αθλητικά νέα Η Άρσεναλ ανοίγει την «αγκαλιά» της στον Τζακ Γουίλσιρ!

Η Άρσεναλ ανοίγει την «αγκαλιά» της στον Τζακ Γουίλσιρ!

0
Dodekanisos

Την ώρα που ο Τζακ Γουίλσιρ παραμένει χωρίς ομάδα, η Άρσεναλ του προσφέρει την ευκαιρία να προπονείται με την ανδρική της ομάδα. 

Τις προηγούμενες ημέρες, είχαμε γράψει για την ελεύθερη πτώση που διανύει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο Τζακ Γουίλσιρ. Ο Άγγλος αν και στα 29 του χρόνια παραμένει χωρίς ομάδα! Ο λόγος το βαρύ ιστορικό τραυματισμών του. Πρόκειται για ένα γεγονός που αποθαρρύνει άπαντες, καθώς κανένας δεν επιθυμεί να ρισκάρει με την περίπτωσή του. Κάπως έτσι ο Γουίλσιρ βρίσκεται σε αδιέξοδο. Μάλιστα σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. 

Παράλληλα η Άρσεναλ από την πλευρά της διανύει μία από τις χειρότερες μέρες της ιστορίας της. Παρόλα αυτά δεν ξέχασε την προσφορά του ποδοσφαιριστή στον οργανισμό της και αποφάσισε να του επιτρέψει να προπονείται κανονικά στις εγκαταστάσεις της στο Λονδίνο.

Τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης, έπαιξε ο Μικέλ Αρτέτα. Ο Ισπανός νυν προπονητής των «κανονιέρηδων» και άλλοτε συμπαίκτης του Γουίλσιρ, τόνισε πως η πόρτα  της Άρσεναλ θα είναι πάντα ανοικτή για τον πρώην Άγγλο Διεθνή.

«Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκα μαζί τα ίδια αποδυτήρια στο παρελθόν. Αποτελεί αγαπητό πρόσωπο στον σύλλογο. Πάντα η πόρτα της Άρσεναλ θα είναι ανοικτή για εκείνον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρτέτα. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments