Η απάντηση του Διαγόρα στον Ιμεραλιλάϊ

11
zoannou mentos2

Απάντηση στις δηλώσεις του Φρανς Ιμεραλιλάϊ έδωσε σήμερα με ανακοίνωση της η διοίκηση του Διαγόρα. Το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Μετά τις ανεύθυνες και επιπόλαιες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Φρανς Ιμεραλιλάι
σε μερίδα του τοπικού Τύπου, η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας απαντά τα εξής:
Να υπενθυμίσουμε στον κ. Ιμεραλιλάι ότι στις δηλώσεις του δεν αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους η διοίκηση τον κάλεσε σε απολογία και τον τιμώρησε. Θα τους αναφέρουμε εμείς. Η τιμωρία του είχε να κάνει με επαναλαμβανόμενα παραπτώματα, που ήταν, η αδικαιολόγητη επαναλαμβανόμενη απουσία του από τις εκδηλώσεις-υποχρεώσεις της ομάδας. Χωρίς να ενημερώσει τη διοίκηση ή το προπονητικό τιμ, τελευταία έφυγε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αλβανία, όπου παρέμεινε για μια εβδομάδα. Επιστρέφοντας, η διοίκηση τον τιμώρησε να προπονείται με την εφηβική ομάδα για διάστημα ενός μηνός.
Αν νομίζει ο κ. Ιμεραλιλάι ότι ο Διαγόρας είναι ένα σωματείο στο οποίο ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει και ότι νομίζει, στη δική του περίπτωση, να φεύγει και να έρχεται όποτε θέλει, είναι γελασμένος και μάλλον δεν έχει καταλάβει σε ποιο σωματείο βρίσκεται.
Ο κ. Ιμεραλιλάι, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, υποχρέωσε το Διαγόρα να δει την περίπτωσή του με επιείκεια, όμως και αυτό έχει τα όρια του. Ακόμη και μετά την προσωπική επαφή του προέδρου κ. Μέντου Ζωάννου, με συμβουλές και συστάσεις, ότι παρόμοιες συμπεριφορές αθλητών του δεν τις ανέχεται ο Διαγόρας».

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τον εχω δει ποιο παλια κατι στιμιοτυπα στην τηλεωραση,οταν ηταν ο διαγορας στην β εθνικη,το παιδι μου φανηκε οτι ειναι παικταρας,ισως κανω λαθος,το παιδι ομως πρεπει να παιξει μπαλλα και πρεπει να τον δωσεται,σε αλλη ομαδα .