Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Η απάντηση του Διαγόρα στον Ιμεραλιλάϊ

Η απάντηση του Διαγόρα στον Ιμεραλιλάϊ

11
zoannou mentos2
Dodekanisos

Απάντηση στις δηλώσεις του Φρανς Ιμεραλιλάϊ έδωσε σήμερα με ανακοίνωση της η διοίκηση του Διαγόρα. Το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Μετά τις ανεύθυνες και επιπόλαιες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Φρανς Ιμεραλιλάι
σε μερίδα του τοπικού Τύπου, η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας απαντά τα εξής:
Να υπενθυμίσουμε στον κ. Ιμεραλιλάι ότι στις δηλώσεις του δεν αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους η διοίκηση τον κάλεσε σε απολογία και τον τιμώρησε. Θα τους αναφέρουμε εμείς. Η τιμωρία του είχε να κάνει με επαναλαμβανόμενα παραπτώματα, που ήταν, η αδικαιολόγητη επαναλαμβανόμενη απουσία του από τις εκδηλώσεις-υποχρεώσεις της ομάδας. Χωρίς να ενημερώσει τη διοίκηση ή το προπονητικό τιμ, τελευταία έφυγε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αλβανία, όπου παρέμεινε για μια εβδομάδα. Επιστρέφοντας, η διοίκηση τον τιμώρησε να προπονείται με την εφηβική ομάδα για διάστημα ενός μηνός.
Αν νομίζει ο κ. Ιμεραλιλάι ότι ο Διαγόρας είναι ένα σωματείο στο οποίο ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει και ότι νομίζει, στη δική του περίπτωση, να φεύγει και να έρχεται όποτε θέλει, είναι γελασμένος και μάλλον δεν έχει καταλάβει σε ποιο σωματείο βρίσκεται.
Ο κ. Ιμεραλιλάι, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, υποχρέωσε το Διαγόρα να δει την περίπτωσή του με επιείκεια, όμως και αυτό έχει τα όρια του. Ακόμη και μετά την προσωπική επαφή του προέδρου κ. Μέντου Ζωάννου, με συμβουλές και συστάσεις, ότι παρόμοιες συμπεριφορές αθλητών του δεν τις ανέχεται ο Διαγόρας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zaek
Zaek
10 years ago

Μην ξεχνατε οτι προκειτε για ενα παιδι 18 χρονων

Kostas
Kostas
10 years ago

τον εχω δει ποιο παλια κατι στιμιοτυπα στην τηλεωραση,οταν ηταν ο διαγορας στην β εθνικη,το παιδι μου φανηκε οτι ειναι παικταρας,ισως κανω λαθος,το παιδι ομως πρεπει να παιξει μπαλλα και πρεπει να τον δωσεται,σε αλλη ομαδα .

mprrrrrr
mprrrrrr
10 years ago

aderfe kwsta ase to papatziliki se kamia b ethnikh den htan o sugkekrimenos ston diagora kai oute uphrxe periptwsh na xwresei se kamia omada tou diagora otan htan stis epaggelmatikes kathgories opote ase to paroli gia kanenan xwriath oxi edw oxi se emas….!

Zaek
Zaek
10 years ago

re file mprrr edo epeksan b ethnikh alla kai alla paixtakia pou an ta evlepe o diagoras tha eklaige kai o idios asta auta…

mprrrrrr
mprrrrrr
10 years ago

gia pes onomata na gelasoume mazi……

lw6
lw6
10 years ago

ante sta tsakidia axaristo alvanario.eklaiges na se katevasoume apo thassaloniki pou se paratisan oi servoi kai tora vgazeis xoli kseftila..diokste ton re ton ampalo olo mali kai fb einai o mperisas..oust

minos6
minos6
10 years ago

B ethniki leei o imeralai axxaaxaxaxaxaxaxaxaxa mexri d kai na pei kai eyxaristo o azristos.

Zaek
Zaek
10 years ago

onomata den leo ksereis kala

proedros
proedros
10 years ago

Aste toalvanaki na paei sta ana@@@ma..emeis ti kanoume me mia apotiximeni ekdilosi…ta maritsa me ton kontaro eixe diplasio kosmo..vale to xeri stin tzepi….an exeis…..k fere kamoia paixtoura…..tzigouni……afrange

minos6
minos6
10 years ago

kala sta leei re kavoura mento se sixathikame pia,mia zoi sto tzapa eisai afrikane dromo pia karvouno.

ΑΛΟΓΟ ΚΛΑΝΗ
ΑΛΟΓΟ ΚΛΑΝΗ
10 years ago

Αντε ιμεραλαι κανε καριερα αλλου αποτυχια τελειωμενη!!!ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ