Η απάντηση της ΠΑΕ Διαγόρας στον Ηρακλή Λάρισας

Ανακοίνωση – απάντηση στον Ηρακλή Λάρισας για τα όσα είχε υποστηρίξει νωρίτερα, εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας. Αναλυτικά:

«Διαβάζοντας την ανακοίνωση του προέδρου φαινόμενο από τον κάμπο, γελάσαμε πολύ αλλά… Δυστυχώς για σένα αναγκαζόμαστε για ακόμα μια φορά, να πάρουμε θέση και να απαντήσουμε σ’ ένα χαζούλικο παιδικό κείμενο και σε ένα νεόκοπο παράγοντα  που μπέρδεψε τα σουβλάκια και τα μπιφτέκια με το ποδόσφαιρο. Είναι οι στιγμές εκείνες που αντιλαμβάνεσαι πως η σιωπή δεν πρέπει να ναι αδυναμία, και πως πρέπει να απαντήσεις σε κάποιους “δορυφόρους” τυχάρπαστους που μπήκαν στο ποδόσφαιρο απο την πίσω πόρτα και νομίζουν πως έχουν αξιόμαχη θέση στο ποδόσφαιρο.
Ακούστε λοιπόν κύριε Πούσκα της Λάρισας (παραποιήσαμε τον τίτλο της ταινίας ο Πούσκας των Πετραλώνων με τον αείμνηστο Τάσο Γιαννόπουλο, αν δεν την έχεις δει, να την δεις. Θα σου κάνει καλό).
Κατ αρχάς μην πιάνεις στο στόμα σου και στα γραπτά σου τον ΔΙΑΓΟΡΑ με έτος ίδρυσης 1905 (κι όχι 1981) και μην αφήνεις υπονοούμενα για το παραμικρό. Νιάου νιάου στα κεραμίδια μπορεί να κάνουν και σκύλοι εδώ στη Ρόδο γιατί επειδή ασχολούμαστε με τον τουρισμό μιλάμε ξένες γλώσσες. Το αίτημα μας στη ΛΙΓΚΑ για ορισμό του παιχνιδιού με την ιστορική ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας με έτος ιδρύσεως 1904 (και όχι 1981) έγινε στις 24/3.(πριν καν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου με έτος ιδρύσεως 1926 (και όχι 1981) κατόπιν προφορικής συμφωνίας με τον πρόεδρο της, ο οποίος για να μας διευκολύνει συναίνεσε στον ορισμό του παιχνιδιού Δευτέρα και τον ευχαριστούμε δημόσια γι αυτό.(κοντά σου είναι και μπορούσες να τον ρωτήσεις πριν γράψεις χαζομαρούλες)…

Για τον μη ορισμό του δικού μας παιχνιδιού Δευτέρα κ. Πούσκα της Λάρισας μάθε την αλήθεια και σταμάτα να κατηγορείς την προεδρεία της Λίγκας, όπως κάνεις από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, γιατί ο κ.Ροκσκης δεν έχει ανάγκη υποστήριξης και στο αγωνιστικό.

Η Λίγκα μας ζήτησε επιτακτικά κιόλας ,να συνηγορήσουμε στο να γίνει το παιχνίδι Δευτέρα. Γνωρίζοντας όμως το πρόβλημα του γηπέδου μας και τις εργασίες που θα γίνουν σε αυτό αρνηθήκαμε. Γι αυτό και μόνο το λόγο και αντιπροτείναμε την αναβολή του παιχνιδιού, κάτι όμως που δεν δεχόταν επ ουδενί η Λίγκα γιατί δεν θα ήταν σωστό για τις υπόλοιπες ΠΑΕ. Η Λίγκα και το προεδρείο της που αντιπολιτεύεσαι βλακωδώς, μας ζήτησε έγγραφο του Δήμου Ρόδου που να αποδεικνύει τα λεγόμενα μας, όπου και της το αποστείλαμε.(Ζήτα το από τη Λίγκα να στο στείλει)

Που να ξέρουμε εμείς στην εσχατιά της Ελλάδας αλλά κι ο Δήμος Ρόδου ότι ο Παττακός ο φίλος σας θα κάνει το πρωτάθλημα μας άνω κάτω από καπρίτσιο και εντολές ανωτέρων του, κι εσύ θα πάς μάρτυρας προς υπεράσπιση του κ.Ροκάκη στα δικαστήρια , για να μπλοκαριστούν τα χρήματα μας και ότι θα οριστούν εμβόλιμες αγωνιστικές και οι προγραμματισμένες εργασίες στο Δημ. Στάδιο του νησιού μας  που είχαν προγραμματιστεί πολύ καιρό πριν, δεν θα πρέπει να γίνουν. Και όσο για το χαλί και τη φιλοξενία σου στη Λάρισα, έννοια σου και θα στην ανταποδώσουμε στο έπακρο .

Τα παράπονά σας λοιπόν στον ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ.(Επί ευκαιρίας τα θερμά μας συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό που προκήρυξε εκλογές και θα απαλλαγούμε μια και καλή από τον χειρότερο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ από ιδρύσεως Ελληνικού κράτους). Επειδή στην ίδια ανακοίνωση για τον ΔΙΑΓΟΡΑ ζητάς κι ενημέρωση για το τι έγινε στη συνάντηση του κ. Μπαλτάκου με τον κ. Ιφαντίνο θα στην κάνουμε εμείς  όταν έρθεις, αν έρθεις βέβαια γιατί είναι Κυριακή κι έχουν δουλειά τα μαγαζιά σου κι εφ όσον μάθουμε κι εμείς. Αλλά ρε Πούσκα της Λάρισας γιατί δε ρωτάς εσύ ο ίδιος τον κ.Μπαλτάκο, αφού είχες πάει στην Γ.Σ. της ΕΠΟ, τον γνώρισες και μίλησες κιόλας στο μικρόφωνο για τα προβλήματα της SL 2.(Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη).

Δεν θα συνεχίσουμε άλλο την αντιπαράθεση μαζί σου το ίδιο θα συμβουλέψουμε και σε σένα… Αν θες άλλη εξήγηση από κοντά στη Ρόδο η στο επόμενο Δ.Σ.(Αλήθεια δεν έχεις ζητήσει ακόμα Δ.Σ. και έχουν περάσει μέρες).
Έχεις καταλάβει με ποιές ομάδες και με πόση ιστορία πίσω τους κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι και σε κάνουν συνομιλητή τους;;;;
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ σου ότι οι περισσότερες από τις ομάδες έχουν παίξει στην SL 1 κι έχουν βγάλει ποδοσφαιριστές που κοσμούσαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο;
Με πρώτη και καλύτερη μακράν την συντοπίτισσα σου ΑΕΛ πρωταθλήτρια και κυπελλούχο Ελλάδας;
Λίγο σεβασμό λοιπόν σε όλους μας».

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments