Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Η απάντηση της ΕΠΣΔ περί μη παρουσίας γιατρών στα γήπεδα

Η απάντηση της ΕΠΣΔ περί μη παρουσίας γιατρών στα γήπεδα

0
Dodekanisos

Απάντηση έδωσε η ΕΠΣΔ προς την επιστολή που δέχθηκε από το Ι.Σ.Ρ. για το θέμα του νέου κανονισμού που ουσιαστικά επιτρέπει να μην υπάρχουν επαγγελματίες γιατροί αναγκαστικά στους αγώνες των τοπικών. Όπως διαβεβαιώνει μέσω της ανακοίνωσης της η Ένωση, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί,στα γήπεδα της Δωδεκανήσου τουλάχιστον, αφού η ίδια η Ένωση δεν θα το ήθελε κατανοώντας την επικινδυνότητα της κατάστασης.

Η ανακοίνωση:

Η ΕΠΣΔ σε απάντηση της επιστολής του Ι.Σ.Ρ. με Θέμα: «Διαμαρτυρία, για το νέο κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου που επιτρέπει την άσκηση ιατρικών καθηκόντων από μη ιατρούς».

Ρόδος, 12 Σεπτεμβρίου 2018

Αρ. Πρωτ.: 1193

Προς: Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου

Υπόψη Προέδρου: κ. Μαντά

Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια του εγγράφου σας με αρ. πρωτ.:984/2018, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πράγματι από τις αρχές του καλοκαιριού στο Νέο ΚΑΠ για το έτος 2018 υπάρχει η απόφαση αυτή που περιγράφεται στο έγγραφο σας.

Σας πληροφορούμε όμως, τόσο εσάς, μα κυρίως τους αθλητές και τους παράγοντες της Ένωσης μας, ότι η σημερινή διοίκηση της Ένωσης είναι τόσο ευαισθητοποιημένη στο θέμα αυτό, δηλαδή της υποχρεωτικής παρουσίας ιατρού στα γήπεδα και μόνο γιατρού χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις και έχοντας συνάμα υψηλή αίσθηση του καθήκοντος που υπηρετεί έχει ήδη σε ανύποπτο χρόνο πράξει τα δέοντα (βλέπε προκηρύξεις πρωταθλημάτων της ΕΠΣΔ 2018-2019) καθώς και τα προηγούμενα έτη.

Η Ένωση μας, αθόρυβα προβαίνει όπου εκείνη κρίνει σε διορθωτικές ενέργειες, χωρίς να χρειάζεται υποδείξεις, έχοντας πάντα κατά νου την προώθηση του αθλήματος που υπηρετεί με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια, με αρωγούς τους αφανείς παράγοντες που όλοι μαζί ματώνουμε για τον σκοπό αυτό.
Με μια καλλίτερη διαχείριση θα μπορούσε να είχε αντιμετωπισθεί καλλίτερα η διασπορά αυτών των ειδήσεων και να τεθεί το θέμα στην σωστή του βάση.

Παρόλα αυτά, τις αιτιάσεις σας μπορείτε να τις απευθύνετε στον ΠΙΣ που για το ευαίσθητο αυτό θέμα ήταν άφωνος, σε αντίθεση με άλλους φορείς που ήταν παρόντες στη Γ.Σ. των Ενώσεων- Μελών της ΕΠΟ και υπερασπίστηκαν τα επαγγελματικά δικαιώματα των μελών τους.

Θα είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια και αρωγοί σας στο θέμα αυτό.

Για την Ε.Ε.,

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Διακοφώτης Παναγιώτης Παυλίδης Γεώργιος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments