Αρχική Αθλητικά νέα Η ανθρώπινη χειρονομία του Iago Aspas στον Rui Silva

Η ανθρώπινη χειρονομία του Iago Aspas στον Rui Silva

0
Dodekanisos

O τερματοφύλακας της Ρεάλ Μπέτις Rui Silva, μεσοβδόμαδα είδε τον πατέρα του να «φεύγει» από την ζωή και ο Iago Aspas της Θέλτα έσπευσε να τον παρηγορήσει. 

Ο Iago Aspas με δύο δικά του γκολ να «οδήγησε» την Θέλτα στη νίκη κόντρα στην Μπέτις μέσα στο «Benito Villamarín». Ωστόσο πέρα από την νίκη που έδωσε στην ομάδα του, «χάρισε» και μία χειρονομία άξια σεβασμού.

Περίπου στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Aspas ανοίγει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, νικώντας τον γκολκίπερ των γηπεδούχων Rui Silva. Όμως σε μία άκρως ανθρώπινη στιγμή, ο Ισπανός επιθετικός έχοντας επίγνωση της δύσκολης κατάστασης που διανύει ο 27χρονος Πορτογάλος –έχασε πολύ πρόσφατα τον πατέρα του-, δεν πανηγύρισε. Αντίθετα έσπευσε να τον παρηγορήσει. 

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι πριν την σέντρα, συγκίνηση επικράτησε σε ολόκληρο το «Benito Villamarín» Οι συμπαίκτες του Silva φορούσαν μία μαύρη φανέλα με την επιγραφή «Cheer up, Rui» («Χαμογέλα Rui»). Ενώ ο ίδιος είχε γράψει «Αναπαύσου εν ειρήνη, πατέρα». Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, όπως ήταν φυσικό, δεν μπόρεσε να κρύψει το πόσο συναισθηματικά φορτισμένος ήταν. 

Για την ιστορία, ο 34χρονος Aspas στο 45’+2′ πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του, «σφραγίζοντας» την νίκη για τον σύλλογο από το Βίγκο. Η αναμέτρηση διεξήχθη για την 19η αγωνιστική της La Liga.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments