Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Η άνοδος στ’ Απόλλωνα

Η άνοδος στ’ Απόλλωνα

3
apollon_apollonon
Dodekanisos
Σύμη: Κυριάκος Καρακατσάνης

Ο Απόλλων Απολλώνων είναι η τέταρτη ομάδα που μετά την Αναγέννηση Έμπωνας, τους Ιππότες και τον Αντίμαχο, ανεβαίνει στην Α2 Κατηγορία Δωδεκανήσου. Οι παίκτες του Άρη Μιχαηλίδη, επικράτησαν σήμερα (Μ. Τετάρτη) στο ουδέτερο γήπεδο της Σύμης με 1 – 0 του ΑΣ Τήλου και πήραν το τελευταίο εισιτήριο. Μπροστά σε 500 περίπου θεατές, οιι δυο ομάδες έπαιξαν ουσιαστικά τους κόπους μιας χρονιάς με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην διεκδικεί ποιοτικά και δάφνες ποιότητας καθώς ήταν φανερό το άγχος τους. Ιδιαίτερα στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου δεν υπήρχε ρυθμός. Στην επανάληψη οι αντίπαλοι αποφάσισαν να παίξουν πιο επιθετικά με αποτέλεσμα να γίνει και καλύτερο το παιχνίδι. Ειδικά οι τυπικά γηπεδούχοι (ΑΣ Τήλος) έδειχναν πιο δραστήριοι αλλά οι απολλωνιστές ήταν πιο ουσιαστικοί. Κατάφεραν μάλιστα να επιτύχουν το “χρυσό” γκολ ένα λεπτό πριν από το 90′. Ο αγώνας πάντως σημαδεύτηκε και από εντάσεις που έλαβαν χώρα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Συγκεκριμένα, στο ημίχρονο δημιουργήθηγκε αναβρασμός στην κερκίδα μεταξύ φιλάθλων και των δυο ομάδων, ενώ μετά το φινάλε, παίκτες και φίλαθλοι ήρθαν ακόμα και στα χέρια εντός αγωνιστικού χώρου! Χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Το γκολ
Στο 89′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπάκης έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, όμως ο Αγγελιδάκης απόκρουσε. Η μπάλα στρώθηκε στον Στ. Παλάζη ο οποίος με νέο σουτ από καλό σημείο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0 – 1).
Άλλες φάσεις
Στο 30′ μια σέντρα σουτ του Κωστίη από τα δεξιά, έδιωξε σχετικά δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
Στο 37′ ο Μόσχου εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Μακαρούνας δεν αιφνιδιάστηκε και απόκρουσε τη μπάλα. Ο ίδιος παίκτης σούταρε με καλές προυποθέσεις στο 38′ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απόκρουσε.
Στο 45′ ο Χατζηνικολάου εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Αγγελιδάκης απόκρουσε.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Γουλάρας σούταρε άστοχα από καλό σημείο μέσα στην μεγάλη περιοχή.
Στο 46′ ο Μόσχου από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μακαρούνα και έτσι ο ΑΣ Τήλου έχασε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.
Στο 60′ ο ίδιος παίκτης πέτυχε γκολ όμως ακυρώθηκε διότι υποδείχθηκε σε θέση οφσαιντ.
Στο 72′ ο Δάτσιος εξαπέλυσε σουτ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι διότι αφού “έγλυψε” το κάθετο δοκάρι πέρασε άουτ.
Στο 74′ ο Κ. Τ. Σακελλάρης μέσα από την περιοχή έκανε ένα άστοχο σουτ και στο 80′ ο Δάτσιος και πάλι προσπάθησε να σκοράρει με σουτ όμως ήταν και πάλι. άστοχο.
Στο 85′ ο Τ. Παλάζης έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και σούταρε μέσα από την περιοχή όμως ο Αγγελιδάκης απόκρουσε για μια ακόμα φορά σε κόρνερ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Φραγκίνης, Μπερδεμπές) από τον οποίο έχουν παράπονα οι Τηλιακοί για το ακυρωθέν γκολ του Μόσχου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Αγγελιδάκης, Α. Οικονόμου, Λογοθέτης, Κ. Σακελλάρης, Κωστίδης, Χριστοφής, Νικολής, Η. Σακελλάρης, Κ.Τ. Σακελλάρης, Μόσχου, Ζ. Οικονόμου
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μακαρούνας, Χάσταλης, Στ. Παλάζης, Τσαγγαράκης, Πανάγος, Πλάτσης, Μπάκης, Γουλάρας, Δάτσιος, Χατζηνικολάου (46′ Τ. Παλάζης), Κυρήνης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas
Thomas
12 years ago

Ante re Apollonara! Anodos kai ta miala sta kagkela!

Greg
Greg
12 years ago

Χρονιά και κατηγορία…Φτάνει πια,αρκετά περάσαμε…

fotis
fotis
12 years ago

Apollon kai den eimai kala!!!!