Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Η ανακοίνωση για Μοσκιού

Η ανακοίνωση για Μοσκιού

1
moskiou apollonas
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την πρόσληψη του Σταμάτη Μοσκιού στην τεχνική ηγεσία εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών. Αναλυτικά:
«Μετά την άρνηση του Κώστα Καμπούρη να συνεχίσει στην ομάδα υπό τις προϋποθέσεις που έχουν οριστεί από το νέο διοικητικό συμβούλιο, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 4μ.μ., η διοίκηση προχώρησε σε συμφωνία για συνεργασία με τον Σταμάτη Μοσκιού. Με το νέο προπονητή της ομάδας μας έγινε ήδη μια συζήτηση σχετική με τον προγραμματισμό της ομάδας και συμφωνήθηκε άμεσα να ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΑΤΑΝΤΙΑ
ΚΑΤΑΝΤΙΑ
9 years ago

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΟΤΙ ΩΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ .ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΛΕΞ ΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΙΟΙΗΚΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΤΑΙ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΠΑΡΕΑΟΥΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΕΒΑΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ