Αρχική Videos “Η Αμερική είναι ένα …χάος, τα πάντα καταρρέουν!”

“Η Αμερική είναι ένα …χάος, τα πάντα καταρρέουν!”

0

Η Αμερική και η οικονομία της αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν τη θέση της Ουάσιγκτον στον κόσμο, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατά την διάρκεια πρόσφατης ομιλίας του στην πολιτεία της Ιντιάνα.  «Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει ωθήσει τη χώρα στο χείλος της κατάρρευσης τόσο με την εξωτερική όσο και με την εσωτερική της πολιτική», ισχυρίστηκε ο Τραμπ καθώς μιλούσε για τις φιλοδοξίες του για την προεδρική εκστρατεία του 2024.

«Οι ΗΠΑ είναι ένα χάος. Η οικονομία μας καταρρέει, ο πληθωρισμός είναι εκτός ελέγχου. Το αμερικανικό δολάριο καταρρέει επίσης. Το αμερικανικό νόμισμα σύντομα δεν θα είναι πλέον το παγκόσμιο πρότυπο. Αυτό θα ισοδυναμούσε με τη μεγαλύτερη ήττα της Ουάσιγκτον τα τελευταία 200 χρόνια και ήταν αδιανόητο μόλις πριν από λίγα χρόνια», τόνισε ο Τράμπ.

Οι αποτυχίες της κυβέρνησης Μπάιντεν στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής έχουν οδηγήσει τη Ρωσία να ενώνει τις δυνάμεις του με την Κίνα, είπε ο πρώην πρόεδρος, προσθέτοντας ότι, μαζί με το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα, η Μόσχα και το Πεκίνο έχουν πλέον σχηματίσει έναν «απειλητικό και καταστροφικό συνασπισμό».
«Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ σε τέτοιο κίνδυνο στη ζωή μας. Πιστεύω ότι είναι η πιο επικίνδυνη στιγμή στην ιστορία της χώρας μας», είπε, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν μπόρεσε να αποφύγει μια κλιμάκωση μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments