Αρχική Αθλητικά νέα Η Αγγλική Γούλβς δημιούργησε δική της δισκογραφική εταιρεία!

Η Αγγλική Γούλβς δημιούργησε δική της δισκογραφική εταιρεία! [vid]

0
Dodekanisos

Η Γούλβς αναδείχθηκε στον πρώτο ποδοσφαιρικό σύλλογο της Premier League, που εισήλθε στον χώρο της μουσικής. Μοναδικός στόχος του Αγγλικού συλλόγου να ενώσει τις δύο μεγαλύτερες λατρείες του κόσμου, την μουσική και το ποδόσφαιρο! 

Πολλές φορές το ποδόσφαιρο έχει ταυτιστεί με την μουσική. Είτε λόγω γνωστών τραγουδιών (Three Lions, You’ll Never Walk Alone) είτε και με καλλιτέχνες, που έχουν ταυτιστεί με ομάδες (Oasis – Μάντσεστερ Σίτι, Iron Maiden – Γουέστ Χαμ). Όμως οι «λύκοι» από το Γουλβερχάμπτον, το πήγαν ένα τεράστιο βήμα παραπέρα.  

Η Γούλβς έγινε η πρώτη Αγγλική ομάδα που δημιούργησε τη δική της δισκογραφική εταιρεία. Έπειτα από συμφωνία με την Βρετανική θυγατρική της Warner Music. Σκοπός των «λύκων», να προωθήσουν νέους καλλιτέχνες από την περιοχή των Δυτικών Μίντλαντς. Ο γεννημένος στην περιοχή του Γουλβερχάμπτον ράπερ S-X είναι ένα από τα ονόματα που συνεργάζεται με τη δισκογραφική εταιρεία με όνομα «Wolves Records». Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος για την συγκεκριμένη προοπτική.

Επιπλέον, στο δυναμικό της ομάδας, ανήκει ο Peter Rudge, πρώην μάνατζερ των Rolling Stones. Εννοείται πως η μουσική θα παίζει στην έδρα της Γούλβς το ιστορικό «Μολινό» κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας. Παράλληλα τα τραγούδια, θα προωθηθούν και από ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιοχής.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί, πως μπορεί η Γούλβς να είναι η πρώτη Αγγλική ομάδα με δική της δισκογραφική εταιρεία, αλλά η πρώτη Ευρωπαϊκή ομάδα ήταν η Γαλλική Ολιμπίκ Μαρσέιγ, όπως ανέφερε το «thepubtales».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments