Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Η ΑΕ Κως απέκλεισε τη Ρόδο

Η ΑΕ Κως απέκλεισε τη Ρόδο

0
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη – πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου της Δωδεκανήσου πέτυχε η ΑΕ Κως! Οι “βυσσινί” επικράτησαν με 1 – 0 στο γήπεδο “Ανταγόρας” της πρωταθλήτριας Ρόδου και πλέον δικαιούνται να “βλέπουν” και τελικό μιας και θα παίξουν και πάλι εντός έδρας με τον Απόλλωνα Καλυθιών.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Μανώλης Χατζηφούντας στο 61′. Με αυτό το γκολ που μάλιστα ήταν και πάρα πολύ όμορφο η ΑΕ Κως έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός τη Ρόδο που έκανε μόλις την δεύτερη φετινή της ήττα.

Στη φάση του μοναδικού τέρματος, ο έμπειρος φορ των Κώων, πήρε τη μπάλα περίπου έξι μέτρα έξω από την περιοχή και έκανε μια σέντρα σουτ. Η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά, αιφνιδίασε τον Ράτζα και με μια λόμπα κατέληξε στα δίχτυα του. Ήταν αδύνατο για τον τερματοφύλακα των “πρασίνων” να αντιδράσει παρά την προσπάθεια που έκανε απλώνοντας το χέρι του.

Ακυρώθηκε γκολ της Ρόδου
Στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή καθώς επέβαλλε τον ρυθμό της και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει. Στο 20′ ο Σουλάϊ έκανε μια πολύ βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕ Κω. Ο Ντιμιτρίεβιτς έδειξε να ελέγχει τη μπάλα και άπλωσε τα χέρια του για να την μαζέψει. Την έχασε όμως μέσα από τα χέρια του και ο επερχόμενος Τσουλάκος που καραδοκούσε κατάφερε να κερδίσει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα. Ο αρμόδιος “βοηθός” όμως είχε σηκώσει από νωρίς το σημαιάκι του, υποδεικνύοντας σε θέση οφσαϊντ τον επιθετικό της Ρόδου (θεωρεί ότι τη στιγμή που έκανε τη βαθιά μπαλιά ο Σουλάϊ ήταν ακάλυπτος).

Μέτρια η διαιτησία του Ωραιόπουλου (Θάνος, Πατσιαούρας). Στη φάση του γκολ που ακυρώθηκε για τη Ρόδο ο πρώτος “βοηθός” έκανε σοβαρό λάθος και παρέσυρε και τον διαιτητή.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
Α.Ε ΚΩΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Νυστάζος (57’ Κεφαλιανός Γ.), Κεφαλιανός Μ., Ηλιάδης, Ζαίμι, Τρικοίλης, Χατζηφούντας, Κουρζής (91’ Παπανικολάου), Οχτάρας (72’ Ζιώγας), Τογρού (82’ Βασιλειάδης), Χιούσι
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ράντζα, Καντιμοίρης, Καμπούρης (55’ Χατζηπέτρος), Σουλάι, Κρητικός, Τριχάκης, Ρίκκα (60’ Νάκας), Κόστα, Κιοσέογλου (77’ Δημητριάδης), Τσουλάκος, Αμανατίδης (60’ Μπίσσα)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments