Αρχική Προγνωστικά Βολεύονται… με ισοπαλία

Βολεύονται… με ισοπαλία

0
prognostika kroatia
Dodekanisos

Με τις αναμετρήσεις του 4ου ομίλου συνεχίζεται το πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τρεις αναμετρήσεις έχει και σήμερα το πρόγραμμα και η δράση αρχίζει από νωρίς, αφού το μεσημέρι η Τουρκία συγκρούεται με την Κροατία σε ένα ματς το οποίο αναμένεται να είναι “κλειστό”. Σε ανύποπτο χρόνο τις προηγούμενες μέρες οι προπονητές Κάτσιτς και Τερίμ τόνισαν ότι τους… κάνει η ισοπαλία. Πάντως είναι ένα θέμα το ότι η Κροατία έχει αλλάξει όλα τα αγωνιστικά της πλάνα μέσα σε λίγο καιρό και το 4-4-2 έχει μετατραπεί σε 4-5-1. Το απόγευμα η Πολωνία αντιμετωπίζει την πρωτάρα Βόρειο Ιρλανδία, με τους πρώτους να αγχώνονται για την αγωνιστική κατάσταση του μπακ Γκροσίτσκι, την ώρα που οι Βρετανοί είναι… άνετοι και ήρεμοι, καθώς είναι ήδη επιτυχία η συμμετοχή τους στο τουρνουά. Τέλος, στο σπουδαιότερο ματς της ημέρας, οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν την Ουκρανία, με τους παίκτες της δεύτερης να δηλώνουν έτοιμοι για ζημιά στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, η οποία αμυντικά δείχνει να έχει αρκετά κενά.

 

Δείτε εδώ ολα τα αγωνιστικά νέα και τα προγνωστικά της τρίτης μέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Συνέχεια δίνεται και στο Κόπα Αμέρικα όμως. Στο δεύτερο όμιλο, ο Ισημερινός συγκρούεται με την αδύναμη Αϊτή στην τρίτη αγωνιστική και με νίκη μπορεί να πάρει την πρόκριση, αρκεί να κερδίσει μία εκ των Βραζιλία και Περού στο μεταξύ τους ματς, ειδάλλως σε τριπλή ισοβαθμία θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων και εκεί ξανά μπορεί να περάσει το Περού. Διαβάστε εδώ όλα τα νέα, τα σενάρια πρόκρισης και τα προγνωστικά για το Κόπα Αμέρικα.

Στα του υπόλοιπου προγράμματος, το μενού περιέχει απόψε αναμετρήσεις από την Σέριε Α στη Βραζιλία, παιχνίδια από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας και από την αντίστοιχη της Νορβηγίας.

Το #EURO2016 επιτέλους άρχισε και το Foxbet.gr χαρίζει απίστευτα δώρα! Πάρε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό, μάντεψε σωστά τα παιχνίδια του EURO 2016 και κέρδισε δώρα συνολικής αξίας πάνω από 1400€! Πάρε μέρος με ένα κλικ εδώ https://apps.facebook.com/foxbetcontest/!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments