Αρχική Προγνωστικά Με άγχος οι Γάλλοι στην πρεμιέρα

Με άγχος οι Γάλλοι στην πρεμιέρα

0
prognostika france
Dodekanisos

Η μεγάλη στιγμή έφτασε, με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου να κάνει απόψει την εκκίνησή του. Στο εναρκτήριο παιχνίδι του τουρνουά, οι διοργανωτές Γάλλοι υποδέχονται τη Ρουμανία του Ανχελ Ιορντανέσκου και παρά το άγχος που τους διακατέχει για την πρεμιέρα, δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Αλλωστε διαθέτουν μια εξαιρετικά ποιοτική ομάδα, ειδικά από τη μέση και μπροστά και αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν.

 

Μπείτε εδώ και διαβάστε αναλυτικά τα αγωνιστικά νέα και τα προγνωστικά του πρώτου ματς του Euro 2016.

Φυσικά, συνεχίζεται παράλληλα και το Κόπα Αμέρικα, εκεί όπου η Χιλή χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη με αντίπαλο τη Βολιβία, για να… ηρεμήσουν τα πνεύματα εντός της ομάδας, ειδικά μετά από την ήττα με 2-1 από την Αργεντινή. Η Βολιβία από τη μεριά της δείχνει και είναι αδύναμη, μένει να δούμε με τι ψυχικά αποθέματα θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου μετά από την ήττα από τον Παναμά. Στο άλλο παιχνίδι του τέταρτου ομίλου, η Αργεντινή με τον Μέσι πλέον διαθέσιμο, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, θα προσπαθήσει να κάνει το 2 στα 2 και να “κλειδώσει” την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του τουρνουά, την ώρα που ο Παναμάς έχει μεν ψυχολογία και άγνοια κινδύνου, αναμφίβολα όμως πλέον πέφτει σε… βαθιά νερά. Διαβάστε εδώ τα νέα όλων των ομάδων και τα προγνωστικά από το Κόπα Αμέρικα.

Στα υπόλοιπα ματς του προγράμματος, το ενδιαφέρον στρέφεται στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Τρία παιχνίδια ανοίγουν την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Serie B’, εκεί όπου η Γκοϊάς απογοητεύει και άλλαξε προπονητή μήπως και βρει τα θετικά αποτελέσματα. Υποδέχεται την ανεβασμένη Οέστε. Πολύ κακή η Σαμπάιο Κορέα, μοναδική ομάδα δίχως νίκη και φιλοξενεί την Κρισιούμα. Δυνατή εντός η Μπαΐα, θα υποδεχθεί την Κλάμπ Ντε Ρεγκάτας.

Το #EURO2016 επιτέλους αρχίζει και το Foxbet.gr χαρίζει απίστευτα δώρα! Πάρε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό, μάντεψε σωστά τα παιχνίδια του EURO 2016 και κέρδισε δώρα συνολικής αξίας πάνω από 1400€! Πάρε μέρος με ένα κλικ εδώ https://apps.facebook.com/foxbetcontest/!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments