Αρχική Προγνωστικά Μάχες με τρομερή αντιπαλότητα

Μάχες με τρομερή αντιπαλότητα

0
prognostika rooney
Dodekanisos

Η έβδομη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχει τεράστιο ενδιαφέρον, αν αναλογιστούμε το τι υπάρχει από πλευράς αναμετρήσεων στο πρόγραμμα. Τρία παιχνίδια, τα δύο από αυτά είναι ντέρμπι μίσους με την ιστορία του κάθε ζευγαριού να… τραβάει αρκετά μακριά. Πρώτα από όλα, το μεσημέρι η Αγγλία αντιμετωπίζει την δυναμική και έχουσα… άγνοια κινδύνου Ουαλία και η ομάδα του Ρόι Χόντγκσον δεν έχει δικαίωμα για νέα απώλεια, αν δεν θέλει να ζορίσουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα αναφορικά με την πρόκριση. Ειδικά μετά από τη νίκη της Σλοβακίας κόντρα στη Ρωσία χθες το απόγευμα. Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν αλλαγές από τον έμπειρο μάνατζερ, μένει να δούμε ποιοι θα βρεθούν στη βασική ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα περνάμε στον τρίτο όμιλο με τις Γερμανία και Πολωνία να τίθενται αντιμέτωπες, έχοντας στην πλάτη τους την ιστορία πολλών δεκαετιών, ενώ αμφότερες προέρχονται από νίκη στην πρεμιέρα. Οποια νικήσει περνάει δεδομένα στην επόμενη φάση, όμως πιθανότατα να μην τις… χαλάσει και η ισοπαλία, ειδικά ανάλογα με τι θα έχει συμβεί στο έτερο ματς του ομίλου, μεταξύ της Ουκρανίας και της Βορείου Ιρλανδίας. Ενα ματς στο οποίο όποια χάσει… χάνεται. Εχει μεγάλο ενδιαφέρον πάντως το σετ των αποδόσεων, με τις Πολωνία και Ουαλία να προσφέρονται σε απόδοση 7.00!

 

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα και τις εκτιμήσεις για την έβδομη μέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Επαναφορά στη δράση και στο Κόπα Αμέρικα, εκεί όπου οι Ηνωμενες Πολιτείες αντιμετωπίζουν το φιλοδοξο Εκουαδόρ, εκεί όπου η νικήτρια της προημιτελικης αυτής αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη από το ζευγάρι Αργεντινή – Βενεζουελα. Δείτε εδώ τα τελευταία νέα και την εκτίμηση της πρώτης προημιτελικής αναμέτρησης για το Κόπα Αμέρικα.

Στα του υπόλοιπου προγράμματος, υπάρχει παιχνίδι από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας και δυο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Σέριε Α της Βραζιλίας, εκεί όπου η Ιντερνασιονάλ θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία έχει περιέλθει σε οριακό σημείο. Η Κορίνθιανς πιθανόν θα πάει δίχως τον κόουτς Τίτε απέναντι στην Φλουμινένσε, καθώς είναι μια… ανάσα από το να αναλάβει την «σελεσάο».

Το #EURO2016 έχει αρχίσει και το Foxbet.gr χαρίζει απίστευτα δώρα! Πάρε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό, μάντεψε σωστά τα παιχνίδια του EURO 2016 και κέρδισε δώρα συνολικής αξίας πάνω από 1400€! Πάρε μέρος με ένα κλικ εδώ https://apps.facebook.com/foxbetcontest/!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments