Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ HISTORICA: Παρούσα και η Εθνική μας στο διασυλλογικό αγώνα πίστας

HISTORICA: Παρούσα και η Εθνική μας στο διασυλλογικό αγώνα πίστας

0
Dodekanisos

Στον διασυλλογικό αγώνα πίστας της Historica 2022, θα είναι παρούσα και η Εθνική ομάδα ποδηλασίας, η οποία θα συμμετέχει στον καθιερωμένο αγώνα, που εντάσσεται στο καλεντάρι της Ε.Ο.Π.

Πρόκειται για αγώνες Σκρατς και Elimination ανδρών και εφήβων, που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της Historica 2022, στο ιστορικό ποδηλατοδρόμιο της Ρόδου και οι συμμετοχές γίνονται ήδη δεκτές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.historica.gr).

Οι διεθνείς μας αθλητές θα έρθουν στη Ρόδο για να συμμετέχουν στον αγώνα της Historica, που θα διεξαχθεί για μία ακόμη χρονιά και μάλιστα θα έχει και ζωντανή κάλυψη μέσω live streaming. Τα πεντάλ θα πάρουν «φωτιά» και αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, γυρίζοντας πολλά χρόνια πίσω τις αναμνήσεις. Στο χώρο, που επί σειρά ετών… γράφτηκε η ιστορία, στο πρώτο ποδηλατοδρόμιο της Ελλάδας, θα δοθεί το ραντεβού το βράδυ της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου. Εκεί οι νέοι θα μάθουν για τους παλαιότερους και οι παλιοί θα συναντήσουν τις αναμνήσεις τους. Εκεί στο «Arena Del’ Sole», εκεί θα δοθεί το ραντεβού για να θυμηθούμε όλοι μαζί, ορισμένες στιγμές του σήμερα με πινελιές του χθες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments