Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Historica: Αύριο τα εγκαίνια της έκθεσης ποδηλάτου

Historica: Αύριο τα εγκαίνια της έκθεσης ποδηλάτου

0
Dodekanisos

Οι διοργανωτές της 4ης Historica σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης ποδηλάτου, που θα γίνουν την Πέμπτη στις 19:00 στο μουσείο Νεοελληνικής τέχνης και συγκεκριμένα στη νέα πτέρυγα του «Νεστοριδείου» Μελάθρου. Οι παρόντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πολλά νέα εκθέματα, παλιά ατσάλινα ποδήλατα και αξεσουάρ παλιών δεκαετιών, που γυρίζουν το χρόνο πίσω και μας μεταφέρουν σε μία άλλη εποχή. Ο Γιώργος Βογιατζής και η Νεμρά Μπάστιαλη θα μας «ταξιδέψουν» σε μία άλλη εποχή, ενώ εκλεκτός προσκεκλημένος θα είναι και ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιάννης Μαμουζέλος, που βρίσκεται ήδη στη Ρόδο.

ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΓΕΝΕΡ ΠΙΝΑΡ

Παλιοί ποδηλάτες, που έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία στη ροδίτικη ποδηλασία θα δώσουν το «παρών» στ’ αυριανά εγκαίνια της έκθεσης ποδηλάτου, ενώ οι αναμνήσεις θα ξαναγυρίσουν. Ο διοργανωτής Ποδηλατικός Όμιλος Ιβίσκος θα τιμήσει τον 88χρονο Γενέρ Πινάρ, ο οποίος είχε γράψει τις δικές του χρυσές σελίδες στην ποδηλασία και θα βρίσκεται στ’ αυριανά εγκαίνια. Την προσπάθεια των διοργανωτών στηρίζουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, η Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε., το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, το μουσείο Νεοελληνικής τέχνης και ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Και χθες δεκάδες μαθητές από δημοτικά σχολεία και Γυμνάσια επισκέφτηκαν την έκθεση παλιού ποδηλάτου, ενώ τα σεμινάρια συνεχίστηκαν για την περιβαλλοντική δράση και την οδική συμπεριφορά, με αμείωτη ένταση. Οι παράλληλες δράσεις θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος της 4ης Historica, ενώ θα γίνει ο διασυλλογικός αγώνας πίστας και η καθιερωμένη ποδηλατοβόλτα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments