Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα H TOP SENTRA και πάλι κοντά σας

H TOP SENTRA και πάλι κοντά σας

0
top sentra
Dodekanisos

Όλο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries θα έχετε την ευκαιρία να το ακούσετε ραδιοφωνικά και φέτος από την κορυφαία συχνότητα του νομού μας, τον TOP FM Δωδεκανήσου.
Ο «μαραθώνιος» ανοίγει αύριο την αυλαία του με πέντε αναμετρήσεις και η εκπομπή TOP SENTRA κάνει πρεμιέρα για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
Κάθε Σάββατο θα σας κρατάει συντροφιά από την ώρα έναρξης των αγώνων (αυτό το Σάββατο στις 17.00) με τις λεπτό προς λεπτό περιγραφές απ’ όλα τα γήπεδα, το ρεπορτάζ και τις εντυπώσεις στο φινάλε των αναμετρήσεων.
Η δημοσιογραφική ομάδα του TOP FM θα βρίσκεται όπου υπάρχει… μπάλα και ο Γιάννης Κουμέντος μαζί με τον Χρήστο Ψέλλα από το στούντιο θα συντονίζουν για να… φτάσει η δράση όπου και αν βρίσκεστε, ενώ στην συνέχεια το ρεπορτάζ όλων των αγώνων θα μπορείτε να το διαβάζεται από το fmtop.gr, μαζί με όλα τα αθλητικά τοπικά νέα και όχι μόνο.
Εσείς δεν έχετε να κάνετε κάτι άλλο, από το να συντονιστείτε στους 102, 4 και 102, 6 και να δυναμώσετε το ραδιόφωνο σας για να απολαύσετε την εκπομπή που βρίσκεται κοντά σας αρκετά χρόνια με μοναδικό στόχο την προβολή του ερασιτεχνικού αθλητισμού του νομού μας.
H TOP SENTRA στον Αυγουστίνο
Η TOP SENTRA… ξεκίνησε πρόωρα στο εστιατόριο «Αυγουστίνος».
Οι συντελεστές της εκπομπής γευμάτισαν και είναι πανέτοιμοι για την αυριανή πρώτη εκπομπή οπου θα σας μεταφέρουν τον παλμό απ όλα τα γήπεδα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments